Gezonder leven stap 1 – mijn NutriBullet!

Ik heb het de laatste weken al een paar keer laten vallen… ik probeer om meer aandacht aan mijn gezondheid te besteden.

Iedere dag voldoende fruit en groenten binnen krijgen lukt me precies niet altijd even goed! En toch is het iets heel gemakkelijk: ik ga naar de winkel, ik koop vers fruit en verse groenten, ik leg ze thuis in de koelkast… maar ik haal ze er niet altijd uit!?

Sinds vorige week hebben we thuis een NutriBullet! Een fantastisch apparaat waarbij je alle voordelen van smoothies of juicen hebt én nog zoveel meer.

Ik ga helemaal mee in de laatste trend op het gebied van gezond eten en drinken.

Dit krachtige smoothie systeem blendt in slechts enkele seconden de heerlijkste drankjes met verse en gezonde ingrediënten én dat zonder stukjes, pitjes enz…

Je gebruikt hierbij niet alleen het sap, maar écht de volledige vrucht of de volledige groente. Zo krijg je een optimale boost!

Veel voedsel zit boordevol essentiële voedingsstoffen en de enige manier om er maximaal van te profiteren is om het af te breken, te verpulveren op celniveau om de verborgen voedingsstoffen in het eten te voorschijn te halen.

Tot nu toe lukt het me prima om iedere dag een ‘shotje gezondheid’ binnen te krijgen. Het bijgeleverde receptenboekje nodig natuurlijk ook wel uit om lekker te variëren en het hierdoor ook goed vol te houden.

Door het drinken van slechts één NutriBlast – geef toe, dit klinkt toch al geweldig – per dag kan je je lichaam de nodige hulpmiddelen geven nodig om de strijd weer aan te gaan, een goed gevoel te hebben, je lichaam maximaal te doen presteren en je meer energie te geven :-)

Deze stond vandaag op het menu:

nutriblast 1

nutriblast 2

Het is een iets dikkere NutriBlast geworden omdat ik bevroren bosbessen heb gebruikt :-)

Hieronder kan je de instructievideo van de NutriBullet bekijken:

Leg het ‘teleshopping stemmetje’ even naast je neer ;-) Ik wil je in de video gewoon laten zien waarom het zo goed én handig is!

Super, toch?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?