4 belangrijke stoffen voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Je weet ondertussen waarschijnlijk wel dat ons lichaam zichzelf constant vernieuwt? Oude lichaamscellen worden hierbij vervangen door compleet nieuwe cellen en daarvoor heeft ons lichaam massa’s “bouwstenen” nodig.

Deze bouwstenen zijn in ieder menselijk lichaam aanwezig en worden aminozuren genoemd.

Alles in ons lichaam wordt opgebouwd uit amper 20 verschillende aminozuren: ons haar, nagels, huid, pezen en spieren, botten, maar ook onze enzymen en hormonen.

Van het grootste onderdeel tot de kleinste lichaamscel: alles in ons lichaam heeft aminozuren nodig.

Er zijn 4 aminozuren die belangrijk zijn voor een mooie, egale huid.

1. Threonine: geeft stevigheid en elasticiteit aan jouw huid

Threonine helpt bij de opbouw van collageen.

Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijke huid en is dus verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.

Bij jonge mensen wordt er voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar vanaf ons 25ste vermindert de natuurlijke productie van collageen, waardoor er overmatig rimpels ontstaan en de huid slapper wordt.

2. Serine: zorgt voor een gezonde huid

Deze stof ken je wel. Of tenminste: onrechtstreeks. Het wordt vaak gebruikt in vochtinbrengende crèmes om de vochthuishouding in je huid in balans te houden.

Een goed gehydrateerde huid is een mooie huid. Serine houdt de vochtbalans in de huid op peil.

3. Proline: gaat huidveroudering tegen

Proline is een belangrijk bestanddeel van collageen en helpt dus bij de opbouw van onze huid. Het gaat veroudering van het bindweefsel tegen, waardoor het biologische verouderingsproces vertraagd wordt.

4. Glycine: voor een mooie huid met minder rimpels

Glycine is, samen met proline en threonine, nodig voor de productie van collageen in ons lichaam. Zonder voldoende glycine, proline of threonine kan er onvoldoende collageen geproduceerd worden. Het gevolg is een minder stevige huid, waardoor rimpels ontstaan.

Veel lezeressen smeren dagelijks heel wat crèmes en lotions om rimpels tegen te gaan, maar eigenlijk heeft dit weinig zin als je niet eerst jouw huid van binnenuit voedt met aminozuren.

Enkel wanneer ons lichaam over voldoende aminozuren beschikt, kan het oude huidcellen vervangen door nieuwe, frisse cellen.

En omdat ons lichaam vanaf ons 35ste steeds minder aminozuren uit voeding opneemt, we door diëten ons lichaam tekort hebben gedaan of gewoon door het feit dat er steeds minder voedingsstoffen in onze voeding zit, is het belangrijk om de natuurlijke voorraad aminozuren in ons lichaam aan te vullen met een kwalitatief aminozurencomplex.

Beauty Essentials is zo’n aminozurencomplex.

Maar…

Het grote verschil met andere voedingssupplementen is dat het ALLE 20 aminozuren levert (terwijl de meeste supplementen maar een 5 of 6-tal aminozuren en wat vitaminen leveren) EN dat het 100% puur natuur is, zonder vulstoffen, glansmiddelen of synthetische toevoegingen.

Surf maar even rond als je me niet gelooft: je gaat waarschijnlijk geen enkel ander aminozurencomplex vinden dat alle 20 aminozuren levert en puur natuur is.

Het gebruik van Beauty Essentials is simpel: je neemt ‘s morgens voor het ontbijt 4 tot 6 tabletjes in met een groot glas water en je eet daarnaast zo gezond en gevarieerd mogelijk.

Natuurlijk moedig ik dagelijks bewegen ook aan: iedere dag 30 minuten wandelen is al voldoende voor een goede gezondheid.

Dan geef je het product de tijd om “op te bouwen” en diep in jouw lichaam veranderingen door te voeren.

De eerste dagen ga je… niets merken.

Zelfs de eerste 2 weken is het normaal dat je niets merkt.

Dit komt omdat het product tijd nodig heeft om jouw aminozuren aan te vullen (en pas wanneer jouw lichaam de cellen opnieuw vernieuwt, kan je resultaat gaan merken)

Doorgaans is dit na zo’n 3 weken gebruik. Dus ga niet panikeren als je de eerste weken niets merkt: dit is volkomen normaal.

Als het de eerste keer is dat je jouw voorraad aminozuren gaat aanvullen, raad ik aan om een kuur van 3 maanden te volgen.

Ik zeg dit niet omdat we dan meer potjes verkopen, maar wel omdat de volledige kracht van dit product tot uiting komt als je het enkele maanden dagelijks gebruikt.

Als je jouw lichaam wil voorzien van kwalitatieve bouwstenen zodat het een mooi egale huid kan blijven produceren, klik dan hier voor meer informatie over Beauty Essentials.

Dit zeggen lezeressen die het al gebruiken…

Ik wil nog even meegeven dat Beauty Essentials een geregistreerd product met NUT nummer NUT_AS 1688/8 is. Het bevat enkel 100% natuurlijke stoffen en geen chemische toevoegingen.

Het is helemaal veilig in gebruik en je kan er ook nooit teveel van binnenkrijgen: ons lichaam neemt op wat het nodig heeft en de rest wordt via de natuurlijke weg naar buiten getransporteerd.

Beauty Essentials levert geen enkele bijwerking op omdat het “enige” dat dit product doet, is het aanvullen van jouw natuurlijke voorraad aminozuren.

Ik hoop dat je beseft hoe belangrijk aminozuren zijn voor ons lichaam. Niet enkel voor een mooie huid en als “anti-aging” maar ook voor een optimale gezondheid.

Iedereen heeft het over vitamines en mineralen maar bijna niemand hecht belang aan aminozuren. Terwijl ons lichaam voor 80% uit water bestaat en de overige 20% allemaal wordt opgebouwd uit aminozuren…

Je kan nog zoveel crèmes OP jouw huid smeren als je wil, maar besef dat ons lichaam en huid van BINNENUIT wordt opgebouwd. Het smeren van dure crèmes heeft weinig zin als je niet eerst zorgt dat jouw lichaam voldoende kwalitatieve bouwstoffen heeft om onze huid van binnenuit op te bouwen en te verstevigen.

Als je interesse hebt in ons Beauty Essentials aminozurencomplex, klik dan hier voor meer informatie

Groetjes,


Amy