Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Natuurlijk middeltje tegen migraine

Ik kan me niet inbeelden wat het is om last te hebben van migraine aanvallen.

Maar ik hoor steeds vaker van mensen dat ze last hebben van verschrikkelijke migraine-hoofdpijn. Terwijl het vroeger eerder een uitzondering was, lijkt het tegenwoordig ‘een normale zaak’.

Bij een aanval van migraine heb je niet alleen last van hevige hoofdpijn, het verhindert ook je dagelijkse activiteiten doordat je misselijk én overgevoelig voor licht en geluid bent.

Helaas valt er niet veel anders aan te doen dan zware pijnmedicatie in te nemen.

Maar… je kan ook volgend natuurlijk middeltje gebruiken, het blijkt écht een wondermiddel te zijn.

Als we het hebben over natuurlijke middeltjes gaan we altijd eerst op zoek naar de oorzaak van een kwaal.

Migraine kan (jammer genoeg) door heel wat factoren veroorzaakt worden, nl door gespannen spieren in je gezicht, nek of schedel, uitdroging of een slechte balans van elektrolyten.

Elektrolyten zijn mineralen zoals natrium, kalium en magnesium, die de zenuw- en spierfunctie reguleren en ondersteunen en het cardiovasculaire systeem regelen.

Een slechte balans of een gebrek aan elektrolyten kan uitdroging veroorzaken, met migraine als gevolg.

Om de balans van de elektrolyten te herstellen kan één simpel drankje met maar drie ingrediënten je enorm helpen.

En, je hebt de ingrediënten waarschijnlijk al in huis: water, zout en citroen.

Meng het sap van een hele citroen en twee koffielepels zout in een glas met lauwwarm water. Zo simpel is het :-)

citroensap-in-lauw-water

Dit is eigenlijk al een oude remedie die je grootmoeder waarschijnlijk al gebruikte. Er is een reden waarom mensen deze remedie honderd jaren geleden reeds gebruikten, en er is een reden waarom mensen het nog steeds gebruiken.

Het werkt namelijk!

Let wel op: er is een verschil tussen standaard keukenzout en kwalitatief zout, zoals bijvoorbeeld het roze Himalayazout. Het zout bevat maar liefst 84 soorten mineralen, voert heel wat gifstoffen in je lichaam af en houdt je elektrolyten op peil. Zeker proberen dus.

Schermafbeelding 2016-02-17 om 10.46.57

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy