skip to Main Content

Schoonheid komt van binnenuit – met dit natuurlijk recept

Gelukkig staat huidverjonging tegenwoordig niet meer synoniem aan dure cosmetische behandelingen of plastische chirurgie én zijn we ons ervan bewust dat een mooie huid en een gezond lichaam van binnenuit komen.

Volgend receptje zorgt innerlijk voor een gladdere en zachtere huid, een verbetering van de elasticiteit van je huid, daarbovenop zal je haar helderder en sterker worden :-)

Wat heb je nodig?

  • 100 ml lijnzaadolie
  • 2 citroenen
  • 1 bolletje knoflook
  • 500 ml biologische honing

Hoe maak je het?

Pel de knoflook en pers deze met een knoflookpers. Doe de geperste knoflook in een pot (die je achteraf kan afsluiten) en giet er de lijnzaadolie over.

Pers de citroenen en voeg het sap hiervan ook toe. Voeg tot slot de honing toe en meng het geheel tot je een homogene massa krijgt.

Hoe gebruik je het?

Bewaar die mengsel op een koele plaats, liefst in de ijskast. Neem iedere dag een theelepel van dit mengsel in een half uurtje voor je maaltijd.

3x per dag dus :-)

Hoe werkt het?

Lijnzaad olie bevat omega 6 en omega 9 en palmitine vetzuur, waardoor deze olie een van de rijkste bronnen van vetzuren is (dubbel zoveel dan visolie).

Lijnzaadolie is ook een van de rijkste bronnen van krachtige antioxidanten, gecombineerd met citroen, zal dit helpen om je lever en galblaas schoon te maken.

Citroenen bevatten een bom aan vitamine C, die de perfecte antioxidant is en helpt bij het versterken van het immuunsysteem en de bloedvaten.

Knoflook reinigt je lichaam van parasieten, maar het reinigt ook de bloedvaten van vetafzettingen, terwijl honing zorgt voor voedingsstoffen en sporenelementen die het hele lichaam verjongen.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x