Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

1,5 uur langer slapen door één simpel drankje?

Dit is iets voor mij! Ik heb dringend meer slaap nodig…

Wanneer kamp je eigenlijk met slapeloosheid? Als je meer dan drie nachten per week moeite hebt om te slapen.

Nieuw Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat de dagelijkse consumptie van één sapje helpt 84 minuten per nacht langer te slapen.

Klik hier voor het origineel artikel.

Zet je doos kamillethee dus maar aan de kant ;-)

Het hormoon serotonine is ook erg belangrijk voor een goede slaap: het regelt ons dag/nacht ritme, zorgt voor een opgewekt gevoel en speelt een grote rol bij onze zin in zoet.

Als je een betere nachtrust wil, als je regelmatig onweerstaanbare eetbuien hebt of een “fitter” gevoel wil, doe je er goed aan om jouw voorraden aminozuren aan te vullen. Het aminozuur L-tryptofaan is immers de grondstof voor serotonine: zonder voldoende l-tryptofaan kan er onvoldoende serotonine geproduceerd worden.

Klik hier als je interesse hebt om jouw voorraden van alle 20 aminozuren aan te vullen, op een 100% veilige, natuurlijke manier (zonder chemische stoffen, additieven of vulmiddelen)

Groetjes,

Amy

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy