1,5 uur langer slapen door één simpel drankje?

Dit is iets voor mij! Ik heb dringend meer slaap nodig…

Wanneer kamp je eigenlijk met slapeloosheid? Als je meer dan drie nachten per week moeite hebt om te slapen.

Nieuw Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat de dagelijkse consumptie van één sapje helpt 84 minuten per nacht langer te slapen.

Klik hier voor het origineel artikel.

Zet je doos kamillethee dus maar aan de kant ;-)

Het hormoon serotonine is ook erg belangrijk voor een goede slaap: het regelt ons dag/nacht ritme, zorgt voor een opgewekt gevoel en speelt een grote rol bij onze zin in zoet.

Als je een betere nachtrust wil, als je regelmatig onweerstaanbare eetbuien hebt of een “fitter” gevoel wil, doe je er goed aan om jouw voorraden aminozuren aan te vullen. Het aminozuur L-tryptofaan is immers de grondstof voor serotonine: zonder voldoende l-tryptofaan kan er onvoldoende serotonine geproduceerd worden.

Klik hier als je interesse hebt om jouw voorraden van alle 20 aminozuren aan te vullen, op een 100% veilige, natuurlijke manier (zonder chemische stoffen, additieven of vulmiddelen)

Groetjes,

Amy

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?