3 weken lang – 3 liter water per dag = mooie huid!

Ik heb het al vaker gezegd – drink meer water! Het werd mij vroeger door mijn mama met de paplepel ingegeven (en nu heb ik een echtgenoot die zweert bij meer water drinken).

Water reinigt je lichaam en daarom moet je het veel drinken.

Ik besef heel goed dat ik té weinig water drink – of er toch geen regelmaat in kan vinden. Sommige dagen drink ik braafjes 2 liter, andere dagen kom ik amper aan één glas water…

Wat zijn nu de positieve gevolgen van op regelmatige basis voldoende water te drinken?

De 42-jarige Sarah Smith van de Britse Daily Mail nam de proef op de som en dronk drie weken lang, drie liter water per dag.

En met wat een resultaat!

Het begon toen ze bij een artikel haar eigen foto postte en haar dochtertjes (4 en 8) de opmerking gaven ‘dat ze er wel 100 jaar oud uitzag’… en ze moest ermee instemmen ;-)

Natuurlijk wou ze dit project vooral doen omdat ze last had van haar darmen en regelmatig hoofdpijn had. De donkere kringen onder haar ogen (foto hieronder) laten je zien dat ze niet in topconditie was.

Sarah veranderde helemaal NIETS aan haar eetpatroon, maar voegde alleen wat extra liters water toe aan haar dagelijkse routine.

Na een week boekte ze al resultaat: ze had minder last van irritaties in haar gezicht – hoewel ze in het begin last had van kleine puistjes (dit is een resultaat van al het vuil dat het lichaam wil verlaten).

water drinken - start naar week 1

Na twee weken verliest ze zelfs gewicht.

Mijn buik is echt platter, de hoofdpijn waar ik vaak last van had is ook verdwenen en mijn man zegt dat ‘ie minder cellulitis ziet.

En na een drietal weken ziet ze ook haar wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen en haar huid voelt gezonder en elastischer. Daarnaast bleek ook de eetlust voor snacks verdwenen en Sarah kon zich veel beter concentreren.

water drinken - week 2 en 3

Na een hele maand iedere dag 3 liter water gedronken te hebben, is Sarah lyrisch over het resultaat.

Ik voel me geweldig, mijn rimpels zijn verdwenen en ik voel me slank, fit en gezond.

water drinken - start en week 4

Sarah adviseert echter wel dat als je ook drastisch meer water wilt beginnen drinken, je dit wel met je arts dient te overleggen. Maar dat het gezond is, is een bewijs!

Lees Sarah’s volledige verhaal hier:

‘How drinking 3 litres of water a day took 10 years off my face’.

Bekijk hieronder een leuke video over hoe je makkelijk(er) water kan drinken om gewicht te verliezen!


GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

amy

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend