4 redenen waarom Aloë Vera Gel zo’n wondermiddel is!

Aloë Vera – ik ken geen enkel natuurlijk extract dat zo populair is!

Het wondermiddel Aloë Vera lijkt overal wel in te zitten, maar waarom wordt Aloë Vera nu zo vaak ‘wonderplant’ en ‘natuurlijke genezer’ of ‘brandwondenplant’ genoemd?

Geef toe, ie-der-een kent Aloë Vera als brandwondenplant: dat is vroeger zo met de paplepel ingegeven ;-)

Aloë Vera is meer dan een geneeskrachtige plant en het verricht meer wonderen dan het bieden van verkoeling op een verbrande huid. Het bekende kruidenmiddel gaat huidirritatie tegen, maar heeft ook nog andere gezondheid en beauty voordelen.

Vandaag laat ik je zelf ontdekken waarom Aloë Vera Gel een must is in het leven en een handig hulpmiddel is bij het ‘Mooi Verouderen’!

Op de eerste plaats is het een wondermiddel voor huid en haar.

Aloë Vera Gel is rijk aan vitaminen en voedingstoffen die verschillende voordelen bieden voor de huid. Het gaat ontstekingen tegen, biedt hydratatie en het sap bevat natuurlijke hormonen die de groei van nieuwe cellen stimuleert.

Ook versterkt het de collageenproductie en bevat het een hoog niveau van antioxidanten, wat veroudering van de huid tegengaat.

En of het allemaal nog niet genoeg is. Het drinken van Aloë Vera Gel bevorderd ook de groei van gezond haar – en willen we dat niet allemaal?

De natuurlijke vitaminen en enzymen zorgen er namelijk voor dat de hoofdhuid de juiste PH-waarde behoudt en dat bevordert de groei. Daarnaast zorgt het voor hydratatie, wat wederom de gezondheid en groei van het haar ondersteunt.

Daarnaast is het ook nog een wondermiddel voor (minder) gewicht en (meer) energie.

Het sap van de Aloë Vera plant verhoogt het energieniveau en zorgt ervoor dat je op gezond gewicht blijft. Het regelmatig drinken van het sap stimuleert de stofwisseling, waardoor je lichaam sneller calorieën verbrandt.

Met andere woorden: Aloë Vera houdt je op een natuurlijke manier slank.

De volgende twee redenen zijn heel belangrijk voor mij, dit heeft mij een tijd geleden overtuigd om Aloë Vera sap te beginnen (en blijven) drinken.

Aloë Vera werkt ontgiftend.

Aloë Vera zuivert het hele lichaam. Het bevat verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren (jullie weten hier ben ik een grote fan van!) die essentieel zijn voor ons lichaam. Door het drinken van Aloë Vera Gel worden de gifstoffen geabsorbeerd in het maag-darmkanaal en het lichaam uitgevoerd.

Aloë Vera is een wondermiddel voor je spijsvertering.

Veel last van je maag en darmen? Probeer dan het zeker Aloë Vera Gel eens.

Het werkt ontstekingsremmend en reinigt het spijsverteringskanaal. Door het drinken van het sap wordt irritatie in de maag en darmen vermindert. Ook verhoogt het de gezonde bacteriën in de darmen die de spijsvertering bevorderen.

Ik heb een tijd geleden allerlei onderzoeken laten doen, mijn hele spijsvertering lag overhoop, constant geconstipeerd of net het tegenovergestelde, om de haverklap een opgeblazen en harde buik (alsof ik terug 6 maanden zwanger was), kortom het rommelde voortdurend!

Conclusie: Wel, er was niet echt een conclusie, telkens als ik een afspraak had, had ik net geen last, dus konden ze ook niets vinden – ondanks alle vervelende en pijnlijke onderzoeken. Opschrijven wat ik allemaal at bood ook geen uitsluitsel, 3 verschillende artsen en specialisten konden me geen antwoord geven, ze vonden gewoon geen oorzaak.

Maar ik zat wel met de gevolgen. Ik bleef sukkelen met mijn darmen en spijsvertering. Het antwoord van mijn arts was dat ik dan waarschijnlijk gewoon gevoelige darmen had en maar een laxeermiddel moest innemen als ik zo geconstipeerd was… say what?

Dat was ik dus niet van plan. En net op dat moment raadde een vriendin me aan om Aloë Vera Gel eens een kans te geven.

Na een dag of tien merkte ik al enorme verbeteringen in mijn spijsverteringstelsel en mijn darmen – alles leek te kalmeren. En dat is nu na 2 maanden nog steeds het geval, elke dag drink ik braaf mijn Aloë Vera Gel.

De eerste twee weken heb ik telkens 2x per dag 100ml gel gedronken, nu zijn 2 soeplepels op nuchtere maag voor mij de beste start van de dag!

Ik gebruik deze:

Forever Aloë Vera Gel

De Aloë Vera Gel bestaat in 4 uitvoeringen waarvan 3 met een smaakje en aangevuld met andere ingrediënten zoals extra vitamines: Aloë Vera Gel, Aloë Berry Nectar, Forever Aloë Bits ‘n Peaches, Forever Freedom.

Meer info over deze Aloë Vera Gel kan je hier vinden!

En je kan em ook meteen bestellen ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren