shop

account

zoeken

De laatste tijd ben ik een échte theedrinker geworden, ik probeer mijn koffie te minderen, maar heb altijd het idee (en zeker nu in de koudere maanden) dat ik iets warms MOET drinken.

Thee is daarvoor de perfecte oplossing!

Enige nadeel, de gebruikte theezakjes die nog even liggen uit te lekken stapelen zich wel op. En de prullenbak puilt er op den duur van uit ;-)

Dat is zonde, want wist je dat je met een aantal gebruikte theezakjes de vuile vaat weer helemaal schoon krijgt? Theezakjes zijn namelijk gek op vet!

Is je afwasmiddel op? Geen paniek: deze zakjes doen wonderen. Maak een sopje, spullen erin, paar zakjes erbij en voilà: na een half uurtje relaxen op de bank hebben de theezakjes het meeste vet opgenomen (als je theezakjes op zijn, kan je ook een citroenschil gebruiken).

Dat is slechts één van de briljante manieren waarop je gebruikte theezakjes kan hergebruiken. De video hieronder laat deze én nog 4 andere manieren zien om op deze manier geld en moeite te besparen.

YouTube video

De video is in het Engels, daarom heb ik hieronder even de overige tips uit de video voor je opgesomd.

Theezakjes zijn een soort medicijnmannen

Muggenbeten, koortsblaasjes, blauwe plekken of zonnebrand opgelopen? Leg het zakje op de zere plek en het geeft verkoeling en helpt tegen uitdrogen.

Je hoeft geen kapitalen uit te geven aan eye pads!

Een nachtje doorgezakt of gewoon heel erg vermoeid? Leg dan wat theezakjes in de koelkast en plaats die vervolgens ongeveer 10 minuten onder je ogen. De kou stimuleert de bloedsomloop in de dunne huid eronder. Door de tannine neemt de zwelling af. Het helpt ook bij donkere verkleuringen.

Je hebt geen geurvreters meer nodig

Leg maar eens sterk geurend theezakje in je schoenen – of die van je man/kinderen. De volgende dag is de zweetgeur geabsorbeerd!

Dat geldt trouwens ook voor je koelkast. Ik kook heel erg graag met look, maar die geur als je de deur van de koelkast opendoet… aarrgghh! Een bakje met oude, gebruikte theezakjes werkt beter dan soda om de geur te doen verdwijnen.

Theezakjes zijn de perfecte ongediertebestrijders!

Verstop gebruikte theezakjes in kasten, kelders en andere hoeken en gaten in huis. Waarom? Als muizen en ander ongedierte ergens een hekel aan hebben, dan is het wel de geur van thee, vooral aan muntthee hebben ze een bloedhekel!

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

Gratis stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit

Ontdek hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten en krijg opnieuw een stevige, elastische huid met een gezonde gloed en minder rimpels en fijne lijntjes.