Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

8 tips tegen zware en vermoeide benen

Last van opgezwollen voeten en zware en vermoeide benen? Met deze 8 tips ga je zware benen en dikke voeten tegen.

1. Wanneer je voldoende beweegt, bevorder je de circulatie in de benen. Dus, neem die trap of breng de (klein)kinderen te voet naar school. Alle beetjes baten ;-)

2. Wissel regelmatig af als je voor een lange tijd met je benen gekruist over elkaar zit. Zo voorkom je vermoeide benen en voeten.

3. Leg je benen ’s nachts een beetje hoger, bijvoorbeeld op een kussen of stapeltje deken. Zo stroomt het bloed terug in de aders.

4. Regelmatig een koude douche nemen is zeer goed voor je benen en voeten.

5. Door af en toe op blote voeten te lopen verbeter je de circulatie in je benen.

6. Je vermijd best schoenen met een hakje – alhoewel uitzonderingen toegestaan zijn ;-)

7. Draag geen strakke skinny jeans als je geregeld kampt met zware benen.

8. Een massage of heerlijk voetenbadje doet ook wonderen…

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy