Content voor Ingelogde Gebruikers

DIY – Natuurlijke Anti Cellulitis Scrub

Wist jij dat koffie het hoofdingrediënt is in bijna alle anit-cellulitis producten?

Kreeg ik mijn cellulitis maar weg door mijn koffieverslaving ;-)

Vandaag deel ik een natuurlijke anti cellulitis scrub met jullie – op basis van koffie!

De geur van koffie alleen al vind ik geweldig, voeg daar nog wat honing en suiker aan toe, ik zou gerust de hele dag kunnen scrubben…

Wat heb je nodig?

  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel rietsuiker
  • 1 eetlepel grof zeezout
  • 1 eetlepel olijfolie (of een andere olie, zoals kokos, argan, …)
  • 2 eetlepels koffie

Hoe maak je het?

Meng alle ingrediënten grondig en klaar is kees, makkelijker kan haast niet!

Hoe gebruik je het?

Gebruik de scrub liefst na het douchen, masseer je lichaam (op die plaatsen waar je cellulitis wil bestrijden) zachtjes in. Eventueel kan je je lichaam inwikkelen met folie, om ze de ingrediënten nog extra te laten inwerken.

Wat zijn de voordelen van koffie voor je huid en lichaam?

  • Koffie verfrist en stimuleert de celvernieuwing van je huid.
  • Als je bruin haar hebt, verbetert koffie de teint van je haarkleur (als je je haar 1x per week met een kopje koffie spoelt).
  • Koffie zorgt voor een stevige en soepele huid.
  • Koffie helpt tegen donkere kringen onder je ogen en fleurt je ogen helemaal op.
  • Koffie zorgt voor zachte lippen, gebruik vooral in de winter een koffiescrub voor je droge en schrale lippen.

Groetjes

Amy x


banner-hetty-nagels-haar-huid


Bron – homemadebeauty.org

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.