Draag jij de juiste bh-maat?

Meer dan de helft van de vrouwen draagt – volgens onderzoek – de verkeerde bh-maat!

Dat las ik in een artikel op ‘Weekend Knack’ – 2 op 3 vrouwen KIEZEN voor foute bh-maat’

Let op het woordje ‘kiezen’!

En ik maak me blijkbaar ook nogal schuldig aan de verkeerde ‘redenen’ om een bh aan te kopen… alsook aan de redenen om ze toch te blijven dragen!

Nu moet ik wel toegeven dat ik me bij het aankopen van mijn laatste nieuwe bh volledig heb laten adviseren door de verkoopster in de lingeriewinkel… en me er wel goed bij voel. Al was ik in eerste instantie niet overtuigd van zowel model als kleur!

Oei, dus nu die hele stapel verkeerde bh’s langzaamaan wegwerken?!

Hieronder een voorbeeldje van een foute én een juiste bh maat.

Juiste-bh-maat

TIP – Een beha met de juiste maat zorgt er voor dat je minpuntjes worden verdoezeld en je troeven juist meer opvallen. Op die manier krijg je ook nog eens meer zelfvertrouwen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?