Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Draag jij de juiste bh-maat?

Meer dan de helft van de vrouwen draagt – volgens onderzoek – de verkeerde bh-maat!

Dat las ik in een artikel op ‘Weekend Knack’ – 2 op 3 vrouwen KIEZEN voor foute bh-maat’

Let op het woordje ‘kiezen’!

En ik maak me blijkbaar ook nogal schuldig aan de verkeerde ‘redenen’ om een bh aan te kopen… alsook aan de redenen om ze toch te blijven dragen!

Nu moet ik wel toegeven dat ik me bij het aankopen van mijn laatste nieuwe bh volledig heb laten adviseren door de verkoopster in de lingeriewinkel… en me er wel goed bij voel. Al was ik in eerste instantie niet overtuigd van zowel model als kleur!

Oei, dus nu die hele stapel verkeerde bh’s langzaamaan wegwerken?!

Hieronder een voorbeeldje van een foute én een juiste bh maat.

Juiste-bh-maat

TIP – Een beha met de juiste maat zorgt er voor dat je minpuntjes worden verdoezeld en je troeven juist meer opvallen. Op die manier krijg je ook nog eens meer zelfvertrouwen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy