skip to Main Content

Draag jij de juiste bh? Met deze 7 trucs ben je zeker!

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de relatie tussen vrouwen en hun (blijkbaar vaak verkeerde) bh-maat. Hierin liet ik jullie al weten dat vrouwen vaak bewust (?!) de verkeerde maat kiezen.

Klik hier om het artikel te herlezen.

Deze week wil ik extra aandacht geven aan lingerie – net omdat ik het zo belangrijk vind dat je de juiste lingerie in de juiste maat draagt.

Elke weekdag zullen jullie dus een artikel kunnen lezen dat jullie meer leert over lingerie – want er is blijkbaar heel wat te leren ;-)

Hiervoor heb ik beroep gedaan op Leen van Lingerie Expert (www.lingerie-expert.be), een toffe dame die met hart en ziel haar website vol tips met jullie deelt.

Een goede beha in de juiste maat, is een beha die je vergeet tijdens het dragen.

Leen legt uit dat je in 7 eenvoudige stappen kan weten of je de juiste bh hebt gekozen. Klik hier om het artikel ‘Draag ik de goede bh?’ te lezen.

verkeerde bh

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend