skip to Main Content

Draag jij de juiste bh? Met deze 7 trucs ben je zeker!

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de relatie tussen vrouwen en hun (blijkbaar vaak verkeerde) bh-maat. Hierin liet ik jullie al weten dat vrouwen vaak bewust (?!) de verkeerde maat kiezen.

Klik hier om het artikel te herlezen.

Deze week wil ik extra aandacht geven aan lingerie – net omdat ik het zo belangrijk vind dat je de juiste lingerie in de juiste maat draagt.

Elke weekdag zullen jullie dus een artikel kunnen lezen dat jullie meer leert over lingerie – want er is blijkbaar heel wat te leren ;-)

Hiervoor heb ik beroep gedaan op Leen van Lingerie Expert (www.lingerie-expert.be), een toffe dame die met hart en ziel haar website vol tips met jullie deelt.

Een goede beha in de juiste maat, is een beha die je vergeet tijdens het dragen.

Leen legt uit dat je in 7 eenvoudige stappen kan weten of je de juiste bh hebt gekozen. Klik hier om het artikel ‘Draag ik de goede bh?’ te lezen.

verkeerde bh

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend