skip to Main Content

Draag jij de juiste bh? Met deze 7 trucs ben je zeker!

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de relatie tussen vrouwen en hun (blijkbaar vaak verkeerde) bh-maat. Hierin liet ik jullie al weten dat vrouwen vaak bewust (?!) de verkeerde maat kiezen.

Klik hier om het artikel te herlezen.

Deze week wil ik extra aandacht geven aan lingerie – net omdat ik het zo belangrijk vind dat je de juiste lingerie in de juiste maat draagt.

Elke weekdag zullen jullie dus een artikel kunnen lezen dat jullie meer leert over lingerie – want er is blijkbaar heel wat te leren ;-)

Hiervoor heb ik beroep gedaan op Leen van Lingerie Expert (www.lingerie-expert.be), een toffe dame die met hart en ziel haar website vol tips met jullie deelt.

Een goede beha in de juiste maat, is een beha die je vergeet tijdens het dragen.

Leen legt uit dat je in 7 eenvoudige stappen kan weten of je de juiste bh hebt gekozen. Klik hier om het artikel ‘Draag ik de goede bh?’ te lezen.

verkeerde bh

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend