Droge lippen voorkomen met deze tips!

Welkom winter! Dat is het minste wat je kan zeggen van het weer de afgelopen dagen!

Wat is het koud zeg. Gelukkig staat thuis de verwarming op een hoog vuurtje, maar…

Dat is ook meteen hét moment bij uitstek voor een droge huid en helaas ook droge, kapotte lippen.

Het is weer tijd voor extra aandacht en een hydraterende crème op de wangen te smeren én een laagje extra balsem op de lippen.

Voorkom droge lippen door dit 1-2-3 stappenplan toe te passen:

1. Stop met je lippen steeds nat te maken. Ik weet het, het lijkt logisch om droge lippen nat te maken en ze zo ‘te helpen’ maar eigenlijk doe je hiermee meer kwaad dan goed. Speeksel droogt je lippen namelijk extra uit, en dat wil je juist voorkomen.

2. Scrub je lippen één keer per week zachtjes met je tandenborstel. Hiermee verwijder je heel eenvoudig (eventuele) velletjes en het is ook nog eens goed voor de doorbloeding! Hierdoor krijg je een naturel rode kleur.

3. Drink ook voldoende water. Goed voor het hele lijf, en dus ook voor je lippen.

Door verschillende omstandigheden – waaronder de weersomstandigheden – kunnen lippen uitdrogen, vellen en hun natuurlijke kleur verliezen.

Ik heb in het verleden al heel veel ‘lippenbalsems/lippenverzorging’ uitgeprobeerd en ik had alleen maar het gevoeld dat mijn lippen droger werden… wat deed ik dan: meer smeren, nog drogere lippen, nog wat extra smeren.

En zo was de cirkel rond en de fabrikant tevreden, want ik kocht meer en meer lippenverzorging.

Een tijdje geleden kwam ik erachter hoe dat kwam, 95% van alle lippenbalsems en lippenverzorging zijn gemaakt op waterbasis.

En zoals ik juist al heb uitgelegd, je lippen nat maken zorgt juist voor extra uitdroging.

Daarom wil ik je graag het volgende aanraden – de enige lippenbalsem die me tot nu toe heeft kunnen helpen én me zachte, gladden lippen bezorgt.

En ik hoef em enkel ‘s morgens te gebruiken ;-)

Aloë Lips – deze lippenverzorging bevat een hoog percentage Aloë Vera gel, rijk aan jojoba-olie , beschermende en vochtregulerende (en geen water-) bestanddelen. Het geeft een directe verzachtende en verzorgende werking.

aloe lips eigen gebruik

Vaarwel droge lippen, gespleten lippen, velletjes, …

En wat helemaal fantastisch is, de Aloë Lips werkt ook uitstekend bij koortsblaasjes, snijwondjes, insectenbeten, hooikoorts (met vinger in de neusgaten smeren) etc.

Het is echt een draagbare ‘eerste hulp stick’. Ook zeer goed te gebruiken voor kinderen. Glutenvrij en kost slecht 4,60 euro :-)

En je komt er écht lang mee toe!

Klik hier om te bestellen als je in België woont. Voor Nederland, klik hier.

Groetjes,

Amy

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?