How to: Zware metalen uit je lichaam verwijderen

Ik ben ervan overtuigd dat je al wel vaker hebt gelezen/gehoord over de schadelijke effecten van zware metalen in ons lichaam.

Maar weet je ook wat het zijn? Hoe weet je als je zware metalen in je lichaam hebt? Waarom zijn ze zo schadelijk?

En de belangrijkste vraag: Hoe bescherm je jezelf tegen die zware metalen in je lichaam?

Helaas vinden we zware metalen overal om ons heen: koper, ijzer, kobalt, mangaan, zink, aluminium, lood, arseen.

In principe kunnen deze geen kwaad, enkel als je ze in grote mate in je lichaam hebt en ze zo beetje bij beetje je lichaam eigenlijk vergiftigen.

Teveel toxische stoffen in ons lichaam hebben een negatief effect op onze huid, ons energiepeil, onze vetverbranding, spijsvertering en darmflora (dit is zeer belangrijk voor een goede gezondheid en een mooie huid).

Gelukkig kunnen we deze metalen op natuurlijke wijze uit ons lichaam verwijderen – Oef!

De natuurlijke behandeling die zware metalen verwijdert is gebaseerd op een drietal supplementen, die chelaat eigenschappen hebben, wat wil zeggen dat ze vasthouden aan zware metalen en ze op deze manier gemakkelijk verwijderen uit het lichaam.

Extra voordeel: deze natuurlijke manier veroorzaakt geen enkele bijwerking zoals met medicatie wel vaak het geval is.

Welke supplementen kan je hiervoor innemen?

Knoflook

Knoflook wordt sterk aanbevolen in de behandeling van vele ziekten. Als gevolg van haar ontgiftende eigenschappen elimineert knoflook alle soorten giftige stoffen in ons lichaam.

Look

Koriander

Deze plant wordt traditioneel gebruikt als een kruid. Maar bevat ook vitamine A en K, evenals een kleine hoeveelheid vitamine B, C en E.

Koriander

Chlorella

Dit is een groene zee-alg die door zijn unieke structuur toxische stoffen (zoals pesticides, zware metalen en fluoride) in het lichaam aantrekt en naar buiten transporteert.

Chlorella

Chlorella levert massa’s chlorofyl, dat de aanmaak van rode bloedcellen bevordert, ontsmettend werkt en de groei van bacteriën in het lichaam remt.

Dit is het belangrijkste ingrediënt van de behandeling.

Koriander en knoflook gebruik ik gelukkig heel vaak in de keuken, 2 out of 3 – check!

Voor mijn 3/3 drink ik iedere dag een glaasje Greens, een superfood blend met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

groene smoothie

Dagelijks een glaasje Greens ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, gaat de strijd aan met vrije radicalen, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s essentiële voedingsstoffen.

Voor een goed resultaat zorg je er voor dat je deze 3 supplementen dagelijks inneemt!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?