skip to Main Content

Kurkuma smoothie voor een goede gezondheid

Kurkuma bevat massa’s curcumine, een stof die bekend staat voor zijn grote hoeveelheden antioxidanten en zijn ontstekingsremmende, antivirale en antibacteriële werking. Heel erg gezond dus (vooral voor onze huid)

Daarnaast helpt het de lever te ontgiften en zou het zelfs helpen tegen depressie.

Hier is een receptje voor een lekkere ananas-kurkuma smoothie:

  • 1 glas kokosmelk
  • Een handvol ananas in blokjes
  • 1 banaan
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 1/2e theelepel kurkumapoeder
  • 1/2e theelepel kaneelpoeder
  • 1/2e theelepel gember (poeder of vers)
  • 1 eetlepel chiazaadjes
  • Enkele ijsblokjes (of gebruik bevroren ananas)

Doe alle ingrediënten in een blender en laat flink blenden.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x