Mooi ouder worden door het eten van de juiste voeding

Ik val in herhaling als ik zeg dat iedereen er ouder gaat uitzien naarmate de jaren vorderen… Maar je hoeft er op je 45e nog niet uit te zien als 60. En op je 60e kun je er ook nog uitzien als 45 ;-)

Dat kan ‘voor een stuk’ door voedsel te eten dat veroudering tegengaat. Want wist je dat door bepaalde dingen te eten je er jonger kan uitzien? Of dat die rimpeltjes nog nét iets langer wegblijven?

Een paar tips:

Stop met het eten van troep, daar word je écht ouder van!

Onderweg kom je tegenwoordig de ene fastfoodketen na de andere tegen, afhaalrestaurants schieten als paddestoelen uit de grond, daarnaast kan je geen enkele supermarkt binnenkomen zonder rekken vol ‘rommel’ te vinden.

De belangrijkste onderdelen van een winkel zouden de groenten- en fruitafdeling en de vlees- en visafdeling moeten zijn. De rest kan eigenlijk allemaal weg, want let maar eens op de etiketten van heel veel voedingsmiddelen. Foute vetten, veel te veel suiker, veel te veel zout en totaal geen voedingsstoffen.

Lees zeker dit artikel: Gezond eten? Kijk op de verpakking!

Vitaminen en mineralen
stoppen het verouderingsproces. Wie echter van die stoffen genoeg binnenkrijgt, maar rookt als een ketter of voortdurend in de zon ligt te bakken, doet de invloed van dat eten weer teniet.

Wie echter goed op zijn voeding let, regelmatig beweegt, niet te veel stress heeft en ontspanning zoekt, zal zien dat de juiste voeding de veroudering van de huid een halt toeroept.

Soms heb je een extraatje nodig om weer te gaan stralen. Dat kan na ziekte of een periode van stress en vermoeidheid. Zoek het dan in goede producten en maak bijvoorbeeld zeer energierijke drankjes of smoothies.

Hieronder kan je een paar links vinden met informatie en receptjes met goede voeding:

Alles over chocolade: chocolade een bron van antioxidanten

Yoghurt, niet alleen om te eten maar ook om te smeren.

Voeding is een eerste stap om het verouderingsproces te vertragen. Zorgen dat jouw lichaam voldoende “bouwstenen” heeft om een strakke huid, sterk haar en nagels te produceren, is een tweede stap.

Eentje waarbij Beauty Essentials je enorm gaat helpen.

Meer info via deze link!

Bron: eten-en-drinken.infonu.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?