skip to Main Content

Slaap je slecht? Probeer dit natuurlijk middeltje eens

Heb je moeite met inslapen, ook al ben je heel erg moe? Word je vaak wakker midden in de nacht en lig je dan uren te woelen?

Slaapproblemen hebben een negatieve impact op onze gezondheid: we hebben overdag weinig energie, zijn prikkelbaar en lijken niet te functioneren. Zelfs hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten kunnen ontstaan door ernstige slaapproblemen.

Veel mensen drukken een goede slaap uit in het aantal uren dat ze geslapen hebben, maar dat is eigenlijk niet correct. Je kan 8u slapen maar ’s morgens toch opstaan met het gevoel dat je helemaal niet geslapen hebt… De slaapkwaliteit is minstens even belangrijk dan het aantal uren dat je in bed ligt.

100% natuurlijk middeltje om beter te slapen

Als je niet tevreden bent met jouw slaap, probeer dan dit natuurlijk middeltje eens: neem 5 theelepels rauwe honing en 1 theelepel roze Himalayazout. Meng het goed door mekaar en doe het in een glazen potje met deksel.

Neem ’s avonds voor het slapengaan 1 theelepel van dit mengsel en laat het onder jouw tong “smelten”.

Waarom werkt dit bij slaapproblemen?

Roze Himalayazout is volledig natuurlijk en onbewerkt, waardoor het 84 essentiële mineralen levert. Dit zout heeft een gunstig effect op het gehalte aan serotonine en melatonine in ons lichaam, 2 hormonen die heel belangrijk zijn voor een goede nachtrust.

Daarnaast werkt roze Himalayazout (in tegenstelling tot “gewoon” zout) bloeddrukverlagend en levert het magnesium. Magnesium verlaagt het stresshormoon in ons lichaam, waardoor we beter en dieper slapen.

Rauwe honing ondersteunt de lever tijdens het reinigingsproces: het levert glucose die in de lever wordt opgeslagen en helpt om afvalstoffen beter af te voeren. Daarnaast doet honing ook het melatonine-gehalte stijgen.

2 belangrijke hormonen voor een goede, diepe slaap

De hormonen serotonine en melatonine spelen een cruciale rol bij het inslapen (en doorslapen).

Serotonine is het “feel good”-hormoon en zorgt voor een goed humeur, relaxed gevoel en ondersteunt de hersenfunctie.

Melatonine regelt onze biologische klok: wanneer het wordt aangemaakt, gaat ons lichaam zich voorbereiden om te gaan slapen. Je kan waarschijnlijk al raden wat er gebeurt wanneer ons lichaam onvoldoende melatonine kan produceren…

Het aminozuur tryptofaan is de “grondstof” voor zowel serotonine als melatonine dus je doet er goed aan om er voor te zorgen dat er altijd voldoende tryptofaan aanwezig is in jouw lichaam (bijvoorbeeld door dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials te nemen)

Veel vrouwen die het een tijdje nemen, mailen me dat ze beter slapen en meer energie hebben. Komt natuurlijk omdat hun lichaam nu wél over voldoende tryptofaan beschikt om serotonine en melatonine aan te maken. Als je interesse hebt om het in huis te halen, klik dan hier

De kracht van Beauty Essentials in combinatie met het honing/zout middeltje gaat je waarschijnlijk doen slapen als een baby ;-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend