Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Voor ieder gelaat bestaat er een perfecte wenkbrauw

Een goedgevormde wenkbrauw is een must, écht! Ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking.

Maar wat is de juiste vorm voor jou?

Om te bepalen welke wenkbrauw het best bij jou past, kijk je eerst naar de vorm van je gezicht. Bij elke vorm past namelijk een bepaalde wenkbrauw.

Ovaal gezicht?

Bij een ovaal gezicht is de kaak- en haarlijn net iets smaller dan de slapen. Hier staat dan een zacht model wenkbrauw met een lichte boog het mooist. Laat je wenkbrauw tot net over de buitenste ooghoeken lopen. Zo creëer je namelijk meer breedte aan de bovenkant van het gezicht.

Ruitvormig gezicht?

Je gezicht is langer dan dat het breed is, met een smaller voorhoofd en puntige kin. Om je gezicht breder te maken, kun je gaan voor bijna horizontale wenkbrauwen.

Rechthoekig gezicht?

Kenmerkend voor een rechthoekig gezicht is een kaaklijn die net zo breed is als het voorhoofd. Ga voor wenkbrauw in een vloeiende ronde boog, dat verzacht je uitstraling.

Hartvormig gezicht?

Je gezicht is ter hoogte van de slapen en junkbeenderen breed en versmalt naar een puntige kin. Volle en niet te brede wenkbrauwen staan jou het best. Maak ze niet te breed, want dan lijkt je gezicht wat puntig.

Rond gezicht?

Een ronde kin en haarlijn? Dan heb je een vol en rond gezicht. Wenkbrauwen met scherpe hoeken en een hoge boog zorgen voor een optisch smaller hoofd.

Vierkant gezicht?

Als je een hoekige kaaklijn hebt en de jukbeenderen en het voorhoofd zijn ongeveer even breed, dan heb je een vierkant gezicht. Een zachte wenkbrauw met een hoge boog verzacht je uitstraling en staat hierdoor het mooist.

Driehoek/Peervormig gezicht?

Jouw voorhoofd is redelijk smal t.o.v. je kaken. Brede wenkbrauwen in een zachte boog staan jou enorm goed.

EXTRA – Zie je het niet zitten om zelf je wenkbrauwen te epileren, loop dan eens binnen bij een schoonheidsspecialiste. Zij weten in een oogopslag welke vorm bij je past én hoe je deze perfect kan epileren :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy