shop

account

zoeken

Donkere kringen onder je ogen en wallen: niemand wil ze maar velen onder ons hebben ze…

De oorzaken kunnen van verschillende aard zijn: een nachtje doorgefeest, slecht geslapen, ouderdom, teveel afvalstoffen in jouw lichaam…

Wist je dat de kleur van de kringen ook veel over jouw gezondheid vertelt?

Paarse kringen hebben vaak een erfelijke oorzaak!

Helaas is de paarse kleur van de huid en daarbij de stevigheid van je vaten vaak erfelijk bepaald. Paarse kringen zijn in feite bloedvaatjes die beter in zicht komen naarmate je ouder wordt, omdat de wanden van de vaatjes verslappen, en bloed gaat ‘lekken’.

Vooral als je een heel lichte huid hebt, zijn paarse kringen snel aanwezig. Dit is simpel te verklaren omdat een lichte huid veel transparanter is dan een donkerdere huid.

Daarnaast kan het ook zijn dat je de kringen onder je ogen meer ziet omdat je oogkassen dieper liggen, dit is ook vaak erfelijk bepaald.

Hier kan een tijdelijke filler een oplossing zijn. Daarmee wordt de ruimte onder het oog voller, en omdat de huid nieuw collageen gaat aanmaken, is het effect vaak langdurig.

Blauwe kringen duiden op een slechte bloedsomloop.

Hier is te weinig slaap vaak een oorzaak, maar ook een allergie, neusverstopping, of een slechte darmtransit kunnen aan de oorzaak liggen van een verslechterde bloedsomloop.

Door die slechte bloedsomloop wordt ‘oud’ bloed niet of slecht afgevoerd en verkleurt het van rood naar grijsblauw. De lijntjes rond je ogen verergeren dan tot blauwe kringen.

Dit kan je tijdelijk oplossen door je oogcrème zo te gebruiken, dat je door de cème in te kloppen en te knijpen de bloedsomloop stimuleert: kloppen met je wijsvinger, afgewisseld met heel zachte kneepjes met je wijsvinger en duim.

Schaduwkringen zijn een teken van vermoeidheid.

Slechte slapers hebben vaak een droge, geïrriteerde en rimpelige huid. En dat is precies de reden waarom je na een paar slechte nachten donkere schaduwkringen hebt.

Heb je vaak last van slaaptekort of slaapgebrek? Besef dan goed dat dit een behoorlijk stressvolle toestand voor je huid is. Slaap is belangrijk omdat je huidschade vooral tijdens het slapen hersteld wordt én je huid ’s nachts als het ware “detoxt”.

Ondersteun jouw lever, verminder donkere kringen

Heel vaak wijzen donkere kringen rondom de ogen op een vermoeide lever.

Onze lever is het orgaan dat afvalstoffen filtert maar deze kan wel wat hulp gebruiken omdat tegenwoordig de aanvoer van toxische stoffen zo groot is (chemische toevoegingen aan voedingsstoffen, geur-, kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, antibiotica in vlees, pesticiden op groenten en fruit, cosmetica, deodorant, schoonmaakmiddelen, sigarettenrook en uitlaatgassen,…

Eet daarom zo gezond en vers mogelijk, drink veel water en thee, minder koffie en alcohol, beweeg dagelijks minstens 45 minuten en ondersteun jouw gezondheid (en lever) door de dag te beginnen met een glaasje Greens Power.

Dit is een groene “mix” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas Greens Power ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, gaat de strijd aan met vrije radicalen, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora, biedt massa’s essentiële voedingsstoffen en helpt de lever te ontgiften.

Als je interesse hebt om dit product dagelijks aan jouw eetpatroon toe te voegen (wat ik enkel maar kan toejuichen want het is ècht een goed product), klik dan hier om het in huis te halen.

Groetjes,

Amy

PS: hier is een email die ik van Lies kreeg. Ze is een trouwe fan van Greens Power en tot haar verbazing gebruikt haar zoon het nu ook dagelijks :-)

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

Gratis stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit

Ontdek hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten en krijg opnieuw een stevige, elastische huid met een gezonde gloed en minder rimpels en fijne lijntjes.