10 dingen die je nog niet wist over je handtas…

Vanmorgen kwam ik het volgend artikel tegen op Glamour NL over ‘de handtas’.

’10 dingen die je nog niet wist over je handtas’.

Nieuwsgierig als ik was, klikte ik dadelijk verder. En ja hoor – onze handtas, elke vrouw bezit er minstens eentje, van mega-groot en super-handig tot een kleine clutch.

Maar wat weet je nu precies over je handtas, behalve dat hij mooi en functioneel is? Ontdek het snel!

Wat zou mijn nieuwste aanwinst van Michael Kors over mij vertellen ;-)

michael kors handtas

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?