Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 tips om je haar sneller te laten groeien

Vorige week kwam ik een leuk artikeltje tegen op de site van ELLE magazine…

Tien Natuurlijke Haargroei Tips!

Ken je het volgende gevoel?

Pas terug van de kapper, duidelijk gezegd ‘enkel de puntjes knippen’ en dan blijkt dat er een dikke 2cm van je weelderige lokken op de vloer ligt!?

In ieder geval, ik was vlak voor mijn huwelijk deze zomer ook even in paniek dat mijn haar een stuk te kort geknipt was, bang dat het niet mooi zou zijn met de trouw, een ramp voor de foto’s, eind goed al goed, maar toch (bridezilla!) ;-)

Ik zeg niet dat de tips instant result geven, maar ik vind ze toch de moeite om uit te proberen!

Klik hier verder naar het artikel voor de leuke en handige tips om je haar sneller te laten groeien.

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy