10 tips om je haar sneller te laten groeien

Vorige week kwam ik een leuk artikeltje tegen op de site van ELLE magazine…

Tien Natuurlijke Haargroei Tips!

Ken je het volgende gevoel?

Pas terug van de kapper, duidelijk gezegd ‘enkel de puntjes knippen’ en dan blijkt dat er een dikke 2cm van je weelderige lokken op de vloer ligt!?

In ieder geval, ik was vlak voor mijn huwelijk deze zomer ook even in paniek dat mijn haar een stuk te kort geknipt was, bang dat het niet mooi zou zijn met de trouw, een ramp voor de foto’s, eind goed al goed, maar toch (bridezilla!) ;-)

Ik zeg niet dat de tips instant result geven, maar ik vind ze toch de moeite om uit te proberen!

Klik hier verder naar het artikel voor de leuke en handige tips om je haar sneller te laten groeien.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?