Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 tips om je slanker te kleden

Is jou het volgende al eens voorgevallen?

De ene dag zegt iemand je dat je precies wat bent bijgekomen (niet leuk!), terwijl iemand anders een dag later stellig beweert dat je afgevallen bent.

Ga maar eens na of je op beide dagen dezelfde kleding droeg. Vast niet! Want met kleding kun je meer doen dan je denkt. Ik vond op Trendstyle 10 tips om je slanker te kleden.

Klik hier om naar het artikel te gaan – Kleed je slank – 10 tip!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy