10 tips om je slanker te kleden

Is jou het volgende al eens voorgevallen?

De ene dag zegt iemand je dat je precies wat bent bijgekomen (niet leuk!), terwijl iemand anders een dag later stellig beweert dat je afgevallen bent.

Ga maar eens na of je op beide dagen dezelfde kleding droeg. Vast niet! Want met kleding kun je meer doen dan je denkt. Ik vond op Trendstyle 10 tips om je slanker te kleden.

Klik hier om naar het artikel te gaan – Kleed je slank – 10 tip!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?