skip to Main Content

15 milde tips om griep te voorkomen!

De eerste weken school zijn thuis gepasseerd en meteen komen de lopende neusjes, hoestbuien en koortsachtige avonden er weer aan.

Ieder jaar hetzelfde liedje…

Vandaag deel ik heel graag met jullie een aantal natuurlijke en milde tips om de griep – en alle bijhorende klachten – te voorkomen.

Mijn kindjes (4 en 5 jaar) zijn al zo ‘natuurlijk’ getraind dat ze zelf om een lepel honing komen vragen voor het slapengaan als ze wat keelpijn hebben. Ik natuurlijk trots, want volgens Amerikaans onderzoek blijkt dat het veel effectiever is dan hoestsiroop.

Met de herfst/winter in het vooruitzicht heb ik ook altijd meer zin om soep te maken én te eten ;-) Een kommetje zelfgemaakte kippensoep is zelfs goed voor de luchtwegen en helpt het eindeloos snotteren te stoppen.

Naast deze 2 tips vond ik op flairathome.nl nog 13 andere nuttige en milde tips om griep te voorkomen.

Klik hier verder naar het artikel ‘Van A-Z: Zo voorkom je griep’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend