skip to Main Content

15 milde tips om griep te voorkomen!

De eerste weken school zijn thuis gepasseerd en meteen komen de lopende neusjes, hoestbuien en koortsachtige avonden er weer aan.

Ieder jaar hetzelfde liedje…

Vandaag deel ik heel graag met jullie een aantal natuurlijke en milde tips om de griep – en alle bijhorende klachten – te voorkomen.

Mijn kindjes (4 en 5 jaar) zijn al zo ‘natuurlijk’ getraind dat ze zelf om een lepel honing komen vragen voor het slapengaan als ze wat keelpijn hebben. Ik natuurlijk trots, want volgens Amerikaans onderzoek blijkt dat het veel effectiever is dan hoestsiroop.

Met de herfst/winter in het vooruitzicht heb ik ook altijd meer zin om soep te maken én te eten ;-) Een kommetje zelfgemaakte kippensoep is zelfs goed voor de luchtwegen en helpt het eindeloos snotteren te stoppen.

Naast deze 2 tips vond ik op flairathome.nl nog 13 andere nuttige en milde tips om griep te voorkomen.

Klik hier verder naar het artikel ‘Van A-Z: Zo voorkom je griep’.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x