3x tips om afval-valkuilen te vermijden

Zojuist gaf ik in dit artikel al een aantal tips om in ons drukke leventje toch de tijd te vinden om ons achter ons dieet te zetten.

Maar naast deze tips (en ons drukke leven) zijn er ook een hele hoop afval-valkuilen – waarin ie-de-reen zich wel herkent!

Een voorbeeldje: Door mijn voetoperatie begin december heb ik twee weken verplicht op de zetel moeten doorbrengen, daarna ben ik langzaam beginnen revalideren (met nog heel veel rusten en zitten en liggen en…), dan waren er de feestdagen, de verjaardag van mijn schoonbroer, een etentje met vrienden, de verjaardag van mijn neefje, volgende week gaan we op skivakantie (met 5 gangen diner ‘s avonds, pizza’s/snacks op het menu ‘s middags en ‘s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet), zakenlunches, …

En zo komt iedereen wel een aantal van deze valkuilen tegen!

Vandaag geef ik je een aantal tips om deze valkuilen te vermijden of er toch weer snel uit op te staan :-)

Op libelle.nl vond ik het ALS-DAN PLAN van gedragsdeskundige Hanneke de Bruin. Handig!

Wil jij ook weten wat de ALS-DAN PLAN is en hoe deze je kan helpen? Klik dan hier snel verder naar het artikel waarin ze je alles haarfijn uitlegt.

OP Flairathome.nl vond ik ook nog dit handig artikel van afslankcoach Mieke Kosters.

Deze afslankcoach schreef ook een heel nuttig boek ‘Het geheim van slanke mensen’. Wie wil dat nu niet weten?

Op Margriet.nl heeft ze een artikel geschreven met 5 van deze geheimen. Klik hier verder om te lezen!

Ben jij er klaar voor? Ik alvast wel :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?