Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

3x tips om afval-valkuilen te vermijden

Zojuist gaf ik in dit artikel al een aantal tips om in ons drukke leventje toch de tijd te vinden om ons achter ons dieet te zetten.

Maar naast deze tips (en ons drukke leven) zijn er ook een hele hoop afval-valkuilen – waarin ie-de-reen zich wel herkent!

Een voorbeeldje: Door mijn voetoperatie begin december heb ik twee weken verplicht op de zetel moeten doorbrengen, daarna ben ik langzaam beginnen revalideren (met nog heel veel rusten en zitten en liggen en…), dan waren er de feestdagen, de verjaardag van mijn schoonbroer, een etentje met vrienden, de verjaardag van mijn neefje, volgende week gaan we op skivakantie (met 5 gangen diner ‘s avonds, pizza’s/snacks op het menu ‘s middags en ‘s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet), zakenlunches, …

En zo komt iedereen wel een aantal van deze valkuilen tegen!

Vandaag geef ik je een aantal tips om deze valkuilen te vermijden of er toch weer snel uit op te staan :-)

Op libelle.nl vond ik het ALS-DAN PLAN van gedragsdeskundige Hanneke de Bruin. Handig!

Wil jij ook weten wat de ALS-DAN PLAN is en hoe deze je kan helpen? Klik dan hier snel verder naar het artikel waarin ze je alles haarfijn uitlegt.

OP Flairathome.nl vond ik ook nog dit handig artikel van afslankcoach Mieke Kosters.

Deze afslankcoach schreef ook een heel nuttig boek ‘Het geheim van slanke mensen’. Wie wil dat nu niet weten?

Op Margriet.nl heeft ze een artikel geschreven met 5 van deze geheimen. Klik hier verder om te lezen!

Ben jij er klaar voor? Ik alvast wel :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy