4 tips voor perfect opgemaakte lippen

Zet je lippen vandaag eens extra in het middelpunt. Weet je nog – jezelf graag zien is jezelf goed verzorgen :-)

Dat kan al met een mooie lippenstift, maar ook een goede verzorging is een must.

Ik voel mezelf altijd een stuk zelfzekerder en gewoon ook mooier met een mooie kleur lippenstift of wat gloss.

Klik hier verder naar ‘Lippen om te zoenen’ op Margriet.nl. Hier krijg je vier leuke tips om je lippen perfect te verzorgen en op te maken.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?