Content voor Ingelogde Gebruikers

4 tips voor perfect opgemaakte lippen

Zet je lippen vandaag eens extra in het middelpunt. Weet je nog – jezelf graag zien is jezelf goed verzorgen :-)

Dat kan al met een mooie lippenstift, maar ook een goede verzorging is een must.

Ik voel mezelf altijd een stuk zelfzekerder en gewoon ook mooier met een mooie kleur lippenstift of wat gloss.

Klik hier verder naar ‘Lippen om te zoenen’ op Margriet.nl. Hier krijg je vier leuke tips om je lippen perfect te verzorgen en op te maken.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.