5 genante kwaaltjes opgelost met deze simpele trucs

Niemand praat graag over genante of onaangename kwaaltjes – gaande van een slechte adem, tot roos en vervelende wratjes – en al zeker niet met de arts (die man die je maar een keer of twee per jaar ziet)…

Helaas hebben we allemaal al wel eens te maken met deze genante kwaaltjes, daarom vandaag 5 kwaaltjes besproken mét een heel simpele oplossing:

‘Genant kwaaltje? Los het op met deze keukenmiddeltjes!’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?