Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

5 redenen waarom water drinken leuk is!

We weten allemaal dat water drinken goed voor je is. Maar als je veel sport is het nog belangrijker!

Wist je dat je tijdens het trainen wel 1 tot 2 liter vocht verliest? Des te meer reden om altijd een flesje water bij de hand te hebben.

Mocht je vergeten zijn waarom water drinken pure verwennerij is voor het lichaam, check dan zeker de 5 feiten in volgend artikel op Glamour.nl:

‘Waarom water drinken awesome is…’

Hieronder een leuke afbeelding zodat je weet hoeveel water JIJ per dag zou moeten drinken…

Schermafdruk 2014-11-04 10.03.55

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy