5 redenen waarom water drinken leuk is!

We weten allemaal dat water drinken goed voor je is. Maar als je veel sport is het nog belangrijker!

Wist je dat je tijdens het trainen wel 1 tot 2 liter vocht verliest? Des te meer reden om altijd een flesje water bij de hand te hebben.

Mocht je vergeten zijn waarom water drinken pure verwennerij is voor het lichaam, check dan zeker de 5 feiten in volgend artikel op Glamour.nl:

‘Waarom water drinken awesome is…’

Hieronder een leuke afbeelding zodat je weet hoeveel water JIJ per dag zou moeten drinken…

Schermafdruk 2014-11-04 10.03.55

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?