5 tips om rimpels op je decolleté te verminderen

Vandaag mogen we weer genieten van een prachtige lentezon.  Hier krijg ik instant een happy feeling door en wil ik mijn wintergarderobe overboord gooien en die luchtigere jurken terug naar boven halen.

Daarom wil ik al even aandacht geven aan een ‘probleem’ dat vaak voorkomt bij de eerste zonnestralen… nl. de jurkjes, open bloesjes en tops die dan uit de kast komen. Rimpels in je hals en op je decolleté kunnen dan erg vervelend zijn.

Oorzaak: (helaas) ouderdom en de huid die de elasticiteit en teint verliest.

Ik ga niet verkondigen dat ik een middeltje weet om je nekrimpels te doen verdwijnen, dat bestaat helaas niet.

Maar wat ik wel kan doen is je een aantal tips geven zodat je met een mooi decolleté op het terras (weliswaar nog even bij je thuis) kunt zitten.

TIP 1 – Scrubben.

Jup, net zoals je je gelaat eens per week een zachte scrub geeft doe je dat ook best voor je hals en je decolleté… je bent dan toch bezig ;-)

Onthou ook hier… zachtjes scrubben met een natuurlijke peeling, masseer met ronde bewegingen je huid voor een paar minuten. Zo verwijder je dode huidschilfers en is je huid weer super zacht.

TIP 2 – Verstevig je borsten.

Stevige borsten zorgen meteen voor een mooier decolleté. Hierover schreef ik een tijdje geleden al dit artikel.

TIP 3 –  Smeren maar!

Gebruik een natuurlijke crème om de huid te voeden en verstevigen, speciaal voor het decolleté. Waarom is het zo belangrijk om een natuurlijke crème te gebruiken?

Zoals je waarschijnlijk al weet, bevatten veel anti-rimpel crèmes chemische bestanddelen die schadelijk kunnen zijn voor onze huid en gezondheid. Daarom zoeken steeds meer vrouwen naar alternatieven op natuurlijke basis.

Klik hier verder voor 4 natuurlijke, zelf gemaakte en goedkope middeltjes om nekrimpels te verminderen.

Vind je het te kostelijk om al die afzonderlijke ingrediënten in huis te halen (je hebt er immers maar een beetje van nodig) of wil je geen boeltje maken van jouw keuken, dan is mijn Beautiful Day dagcrème op basis van natuurlijke ingrediënten waarschijnlijk iets voor jou.

De ingrediënten van deze crème – kokosolie, macadamia olie, avocado olie, vitamine E, zonnebloemextract, aloë vera gel, geranium olie en rozenolie – zijn buitengewoon voedend. Ze zorgen ze voor een diepe hydratatie van de huid en beschermen ons gelaat tegen beschadiging door vrije radicalen én bevorderen ook nog eens de aanmaak van nieuwe en gezonde huidcellen.

Door al deze fantastische en natuurlijke ingrediënten is deze crème uitermate geschikt voor zowel je gelaat als je decolleté. Als je interesse hebt, klik dan hier om deze rijke dagcrème in huis te halen.

TIP 4 – Kruip wat vaker onder de douche.

Douchen is niet alleen goed tegen cellulite maar wisseldouches zijn ook prima voor je borsten. Door een minuut lang koud en warmt water te wisselen wordt de doorbloeding super gestimuleerd én krijg je weer een stralend decolleté.

TIP 5 – Sta rechtop.

Een hele oude wijsheid die nog steeds toegepast kan worden.

Ga mooi recht op staan, trek je buik in en je borsten naar voren. Daardoor wordt de huid van hals en op een natuurlijke wijze verstevigd.

Groetjes,

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?