skip to Main Content

5 tips om rimpels op je decolleté te verminderen

Het is duidelijk dat de lente (en bij mij zelfs al de zomer) helemaal in ons hoofd zit!

Wat hebben we al kunnen genieten van een mooie en zonnige dagen. Hopelijk mogen we er nog veel van genieten – dat weet je hier in België en Nederland immers nooit ;-)

Met de stralende zon komen ook weer de jurkjes, open bloesjes en tops uit de kast. Rimpels in je hals en op je decolleté kunnen dan erg vervelend zijn.

Oorzaak: (helaas) ouderdom en de huid die de elasticiteit en teint verliest.

Ik ga niet verkondigen dat ik een middeltje weet om je nekrimpels te doen verdwijnen, dat bestaat helaas niet.

Maar wat ik wel kan doen is je een aantal tips geven zodat je met een mooi decolleté op het terras kunt zitten.

TIP 1 – Scrubben.

Jup, net zoals je je gelaat eens per week een zachte scrub geeft doe je dat ook best voor je hals en je decolleté… je bent dan toch bezig ;-)

Onthou ook hier… zachtjes scrubben met een natuurlijke peeling, masseer met ronde bewegingen je huid voor een paar minuten. Zo verwijder je dode huidschilfers en is je huid weer super zacht.

TIP 2 – Verstevig je borsten.

Stevige borsten zorgen meteen voor een mooier decolleté. Hierover schreef ik een tijdje geleden al dit artikel.

TIP 3 –  Smeren maar!

Gebruik een natuurlijke crème om de huid te voeden en verstevigen, speciaal voor het decolleté.

Klik hier verder voor 4 natuurlijke, zelf gemaakte en goedkope middeltjes om nekrimpels te verminderen.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat crèmes en lotions altijd goed zijn en helpen voor het verminderen van je nekrimpels.

Ze bevorderen de soepelheid van je huid, maar… je moet ook weten dat het belangrijk is om deze nekrimpels te voorkomen, dat het smeren van deze crèmes eigenlijk niet veel zin heeft als je niet eerst je huid van binnenuit voedt.

Dat kan in eerste instantie door gezondere gewoontes aan te nemen om het uiterlijk van je huid te verbeteren en te voorkomen dat je huid er droog en onelastisch uit ziet.

Ten tweede is het belangrijk dat je lichaam over voldoende aminozuren beschikt, want enkel dan kan het oude huidcellen vervangen door nieuwe, frisse cellen.

En omdat ons lichaam vanaf ons 35ste steeds minder aminozuren uit voeding opneemt (gezonde gewoontes), we door diëten ons lichaam tekort hebben gedaan of gewoon door het feit dat er steeds minder voedingsstoffen in onze voeding zit, is het belangrijk om de natuurlijke voorraad aminozuren in ons lichaam weer aan te vullen met een kwalitatief aminozurencomplex.

Er zijn 4 aminozuren die belangrijk zijn voor een mooie, egale huid: threonine, serine, proline en glycine.

Meer weten over het effect van deze aminozuren op je huid? Klik dan hier verder!

TIP 4 – Kruip wat vaker onder de douche.

Douchen is niet alleen goed tegen cellulite maar wisseldouches zijn ook prima voor je borsten. Door een minuut lang koud en warmt water te wisselen wordt de doorbloeding super gestimuleerd én krijg je weer een stralend decolleté.

TIP 5 – Sta rechtop.

Een hele oude wijsheid die nog steeds toegepast kan worden.

Ga mooi recht op staan, trek je buik in en je borsten naar voren. Daardoor wordt de huid van hals en op een natuurlijke wijze verstevigd.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend