5 verzorgingstips voor grijs haar

Bron foto & artikel: Margriet.nl

Heb ik je in mijn vorig artikel overtuigd om je grijze haren te laten zien?

Mooi zo :-)

Vrouwen kiezen steeds vaker voor natuurlijk grijs. En waarom ook niet? Grijs haar staat goed bij oud én jong.

Maar een goede verzorging is wel van belang, daarom geeft Margriet in dit artikel tips voor een mooie grijze bos.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?