skip to Main Content

8 gewoontes die je ouder maken

Ouder worden is onvermijdelijk, dat weten we allemaal.

Vorige week schreef ik nog een artikel over pro-aging.

Zo gezond en zo mooi mogelijk oud worden.

Toch kun je door een paar dagelijkse gewoontes te vermijden, de klok een aantal jaren terugdraaien tegenhouden.

Een eerste gewoonte is alvast – te weinig slaap hebben/nemen.

Hier moet ik duidelijk werk van maken, op tijd mijn bed inkruipen!

Tot laat in de nacht opblijven is leuk als twintiger of dertiger, maar als je ouder bent kun je dit maar beter niet te vaak doen.

Slaaptekort veroorzaakt wallen onder de ogen en hangende, vermoeiende oogleden en bleekheid.

Nieuwsgierig naar de 7 andere gewoontes die we best afleren om mooi oud te worden? Klik dan hieronder verder naar het artikel op Margriet.nl:

Niet doen: gewoontes die je ouder maken

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend