skip to Main Content

8 gewoontes die je ouder maken

Ouder worden is onvermijdelijk, dat weten we allemaal.

Vorige week schreef ik nog een artikel over pro-aging.

Zo gezond en zo mooi mogelijk oud worden.

Toch kun je door een paar dagelijkse gewoontes te vermijden, de klok een aantal jaren terugdraaien tegenhouden.

Een eerste gewoonte is alvast – te weinig slaap hebben/nemen.

Hier moet ik duidelijk werk van maken, op tijd mijn bed inkruipen!

Tot laat in de nacht opblijven is leuk als twintiger of dertiger, maar als je ouder bent kun je dit maar beter niet te vaak doen.

Slaaptekort veroorzaakt wallen onder de ogen en hangende, vermoeiende oogleden en bleekheid.

Nieuwsgierig naar de 7 andere gewoontes die we best afleren om mooi oud te worden? Klik dan hieronder verder naar het artikel op Margriet.nl:

Niet doen: gewoontes die je ouder maken

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x