skip to Main Content

8 onmisbare vitamines voor een mooier figuur

Onlangs schreef ik nog een artikel over het belang van vitamine D voor ons lichaam en vooral voor sterke botten.

Klik hier om het artikel even te herlezen: ‘Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips’

Maar… Vitamine D kan blijkbaar ook helpen bij gewichtsverlies. En wist je dat een vitaminetekort zelfs kan leiden tot overgewicht?

Als je minder of anders gaat eten omdat je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk dat je op je vitamines blijft letten. Als je te weinig vitamine D binnenkrijgt, kun je namelijk zelfs dikker worden!

Omgekeerd geldt hetzelfde: wie overgewicht heeft, heeft meer kans op een vitaminetekort…

Lees dit artikel op margriet.nl waarom vitamines zo belangrijk zijn voor een goed figuur.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend