skip to Main Content

8 onmisbare vitamines voor een mooier figuur

Onlangs schreef ik nog een artikel over het belang van vitamine D voor ons lichaam en vooral voor sterke botten.

Klik hier om het artikel even te herlezen: ‘Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips’

Maar… Vitamine D kan blijkbaar ook helpen bij gewichtsverlies. En wist je dat een vitaminetekort zelfs kan leiden tot overgewicht?

Als je minder of anders gaat eten omdat je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk dat je op je vitamines blijft letten. Als je te weinig vitamine D binnenkrijgt, kun je namelijk zelfs dikker worden!

Omgekeerd geldt hetzelfde: wie overgewicht heeft, heeft meer kans op een vitaminetekort…

Lees dit artikel op margriet.nl waarom vitamines zo belangrijk zijn voor een goed figuur.

Al Jouw Superfoods In Eén Drankje… Zonder Juicer, Blender Of Afwas

1 schepje opgelost in een glas water levert massa’s energie, draagt bij aan een gezonde darmflora en ondersteunt het metabolisme. Voor de gezondste start van jouw dag! Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend