skip to Main Content

8 onmisbare vitamines voor een mooier figuur

Onlangs schreef ik nog een artikel over het belang van vitamine D voor ons lichaam en vooral voor sterke botten.

Klik hier om het artikel even te herlezen: ‘Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips’

Maar… Vitamine D kan blijkbaar ook helpen bij gewichtsverlies. En wist je dat een vitaminetekort zelfs kan leiden tot overgewicht?

Als je minder of anders gaat eten omdat je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk dat je op je vitamines blijft letten. Als je te weinig vitamine D binnenkrijgt, kun je namelijk zelfs dikker worden!

Omgekeerd geldt hetzelfde: wie overgewicht heeft, heeft meer kans op een vitaminetekort…

Lees dit artikel op margriet.nl waarom vitamines zo belangrijk zijn voor een goed figuur.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x