skip to Main Content

8 onmisbare vitamines voor een mooier figuur

Onlangs schreef ik nog een artikel over het belang van vitamine D voor ons lichaam en vooral voor sterke botten.

Klik hier om het artikel even te herlezen: ‘Vitamine D tekort? Lees deze 6 tips’

Maar… Vitamine D kan blijkbaar ook helpen bij gewichtsverlies. En wist je dat een vitaminetekort zelfs kan leiden tot overgewicht?

Als je minder of anders gaat eten omdat je gewicht wilt verliezen, is het belangrijk dat je op je vitamines blijft letten. Als je te weinig vitamine D binnenkrijgt, kun je namelijk zelfs dikker worden!

Omgekeerd geldt hetzelfde: wie overgewicht heeft, heeft meer kans op een vitaminetekort…

Lees dit artikel op margriet.nl waarom vitamines zo belangrijk zijn voor een goed figuur.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend