skip to Main Content

Deze 4 “onbekende” stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Je weet waarschijnlijk wel dat ons lichaam zichzelf constant vernieuwt? Oude lichaamscellen worden hierbij vervangen door compleet nieuwe cellen en daarvoor heeft ons lichaam massa’s “bouwstenen” nodig.

Deze bouwstenen zijn in ieder menselijk lichaam aanwezig en worden aminozuren genoemd.

Alles in ons lichaam wordt opgebouwd uit amper 20 verschillende aminozuren: ons haar, nagels, huid, pezen en spieren, botten, maar ook onze enzymen en hormonen.

Van het grootste onderdeel tot de kleinste lichaamscel: alles in ons lichaam heeft aminozuren nodig.

Er zijn 4 aminozuren die belangrijk zijn voor een mooie, egale huid.

1. Threonine: geeft stevigheid en elasticiteit aan jouw huid

Threonine helpt bij de opbouw van collageen.

Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijke huid en is dus verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.

Bij jonge mensen wordt er voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar vanaf ons 25ste vermindert de natuurlijke productie van collageen, waardoor er overmatig rimpels ontstaan en de huid slapper wordt.

2. Serine: zorgt voor een gezonde huid

Deze stof ken je wel. Of tenminste: onrechtstreeks. Het wordt vaak gebruikt in vochtinbrengende crèmes om de vochthuishouding in je huid in balans te houden.

Een goed gehydrateerde huid is een mooie huid. Serine houdt de vochtbalans in de huid op peil.

3. Proline: gaat huidveroudering tegen

Proline is een belangrijk bestanddeel van collageen en helpt dus bij de opbouw van onze huid. Het gaat veroudering van het bindweefsel tegen, waardoor het biologische verouderingsproces vertraagd wordt.

4. Glycine: voor een mooie huid met minder rimpels

Glycine is, samen met proline en threonine, nodig voor de productie van collageen in ons lichaam. Zonder voldoende glycine, proline of threonine kan er onvoldoende collageen geproduceerd worden. Het gevolg is een minder stevige huid, waardoor rimpels ontstaan.

Veel lezeressen smeren dagelijks heel wat crèmes en lotions om rimpels tegen te gaan, maar eigenlijk heeft dit weinig zin als je niet eerst jouw huid van binnenuit voedt met aminozuren.

Enkel wanneer ons lichaam over voldoende aminozuren beschikt, kan het oude huidcellen vervangen door nieuwe, frisse cellen.

En omdat ons lichaam vanaf ons 35ste steeds minder aminozuren uit voeding opneemt, we door diëten ons lichaam tekort hebben gedaan of gewoon door het feit dat er steeds minder voedingsstoffen in onze voeding zit, is het belangrijk om de natuurlijke voorraad aminozuren in ons lichaam aan te vullen met een kwalitatief aminozurencomplex.

Beauty Essentials is zo’n aminozurencomplex.

Maar…

Het grote verschil met andere voedingssupplementen is dat het ALLE 20 aminozuren levert terwijl de meeste supplementen maar een 5 of 6-tal aminozuren en wat vitaminen leveren.

Surf maar even rond als je me niet gelooft: je gaat waarschijnlijk geen enkel ander aminozurencomplex vinden dat alle 20 aminozuren levert.

Het gebruik van Beauty Essentials is simpel: je neemt ‘s morgens voor het ontbijt 4 tot 6 tabletjes in met een groot glas water en je eet daarnaast zo gezond en gevarieerd mogelijk.

Natuurlijk moedig ik dagelijks bewegen ook aan: iedere dag 30 minuten wandelen is al voldoende voor een goede gezondheid.

Dan geef je het product de tijd om “op te bouwen” en diep in jouw lichaam veranderingen door te voeren.

De eerste dagen ga je… NIETS merken.

Zelfs de eerste 2 weken is het normaal dat je niets merkt.

Dit komt omdat het product tijd nodig heeft om jouw aminozuren aan te vullen (en pas wanneer jouw lichaam de cellen opnieuw vernieuwt, kan je resultaat gaan merken)

Doorgaans is dit na zo’n 3 weken gebruik. Dus ga niet panikeren als je de eerste weken niets merkt: dit is volkomen normaal.

Als het de eerste keer is dat je jouw voorraad aminozuren gaat aanvullen, raad ik aan om een kuur van 3 maanden te volgen.

Ik zeg dit niet omdat we dan meer potjes verkopen, maar wel omdat de volledige kracht van dit product tot uiting komt als je het enkele maanden dagelijks gebruikt.

Als je jouw lichaam wil voorzien van kwalitatieve bouwstenen zodat het een mooi egale huid kan blijven produceren, klik dan hier voor meer informatie over Beauty Essentials.

Ik wil nog even meegeven dat Beauty Essentials een geregistreerd product met NUT nummer NUT_AS 1688/8 is. Het bevat enkel 100% natuurlijke stoffen en geen chemische toevoegingen.

Het is helemaal veilig in gebruik en je kan er ook nooit teveel van binnenkrijgen: ons lichaam neemt op wat het nodig heeft en de rest wordt via de natuurlijke weg naar buiten getransporteerd.

Beauty Essentials levert geen enkele bijwerking op omdat het “enige” dat dit product doet, is het aanvullen van jouw natuurlijke voorraad aminozuren.

Ik hoop dat je beseft hoe belangrijk aminozuren zijn voor ons lichaam. Niet enkel voor een mooie huid en als “anti-aging” maar ook voor een optimale gezondheid.

Iedereen heeft het over vitamines en mineralen maar bijna niemand hecht belang aan aminozuren. Terwijl ons lichaam voor 80% uit water bestaat en de overige 20% allemaal wordt opgebouwd uit aminozuren…

Je kan nog zoveel crèmes OP jouw huid smeren als je wil, maar besef dat ons lichaam en huid van BINNENUIT wordt opgebouwd.

Het smeren van crèmes heeft weinig zin als je niet eerst zorgt dat jouw lichaam voldoende kwalitatieve bouwstoffen heeft om onze huid van binnenuit op te bouwen en te verstevigen.

Als je interesse hebt in ons Beauty Essentials aminozurencomplex, klik dan hier voor meer informatie

Groetjes

Amy

 

 

PS: Ik weet dat sommige bedrijven “getuigenissen” van klanten uit hun duim zuigen om hun product aantrekkelijker te maken. Hier doe ik niet aan mee. Als je enkele echte reacties van gebruikers wil lezen, kan dat op deze pagina: https://www.mooiverouderen.com/klantenervaringen/

Heb je nog vragen over Beauty Essentials, check dan eerst even onze Vaak Gestelde Vragen op https://www.mooiverouderen.com/faq/

1 potje
€47
/potje

1 potje

Voldoende voor 30 dagen

2 potjes
€43
/potje

2 potjes

Voldoende voor 60 dagen

Jouw voordeel: 8%

HEB JE NOG VRAGEN OVER BEAUTY ESSENTIALS?

Ik heb (hopelijk) het antwoord ;-)

IS HET VEILIG?

Het enige dat Beauty Essentials doet, is jouw natuurlijke voorraden aminozuren opnieuw aanvullen. Door het ouder worden, produceert jouw lichaam steeds minder en minder aminozuren. De beste manier om veroudering tegen te gaan of te vertragen, is door het aanvullen van deze aminozuren.

Beauty Essentials is een geregistreerd voedingssupplement bij het F.A.V.V. en heeft het NUT nummer NUT_AS 1688/8 ontvangen. Klik hier om genotificieerde voedingssupplementen op te zoeken op de site van de Belgische overheid en vul bij product “Beauty Essentials” in.

Dit betekent dat de gebruikte ingrediënten en hoeveelheden veilig bevonden zijn en op de markt mogen gebracht. Veel voedingssupplementen op de markt hebben geen NUT nummer waardoor je niet weet of ze veilig voor gebruik zijn.

HOEVEEL TABLETJES ZITTEN ER IN EEN POTJE?

1 potje bevat 180 tabletjes, voldoende voor 30 tot 45 dagen gebruik (afhankelijk of je 4 of 6 tabletjes per dag inneemt

HEEFT HET BIJWERKINGEN?

Het “enige” dat Beauty Essentials doet, is jouw natuurlijke voorraden aminozuren opnieuw aanvullen.

Je brengt dus geen “vreemde” stoffen in jouw lichaam, waardoor er ook geen enkele bijwerkingen zijn.

IK SLIK MEDICIJNEN, MAG IK HET DAN GEBRUIKEN?

Beauty Essentials vult tekorten aan (natuurlijke) aminozuren weer aan. Aminozuren komen in jouw lichaam voor en deze tekorten aanvullen, is even logisch als het innemen van extra vitamine C.

Als je medicijnen gebruikt, raden we aan om dit even met jouw arts te overleggen.

BEVAT HET SYNTHETISCHE INGREDIËNTEN?

Nee, Beauty Essentials bevat geen synthetische toevoegingen, vulstoffen of anti-klontermiddelen. Het is een 100% natuurlijk (lichaamseigen) product dat in tabletjes geperst is.

IS HET EEN KUUR OF MOET IK HET BLIJVEN GEBRUKEN?

Sommige vrouwen doen regelmatig een kuur van 3 maanden, anderen gebruiken het maand na maand omdat ze zich er zo goed bij voelen. Dit is een persoonlijke keuze.

HOE GROOT ZIJN DE TABLETJES?

Hier is een foto van een tabletje naast een gewoon melkcupje:

HOE GEBRUK JE BEAUTY ESSENTIALS?

Je neemt ‘s morgens 4 tot 6 tabletjes in met een groot glas water en daarna ontbijt je zoals gewoonlijk.

De eerste weken neem je best 6 tabletjes per dag om jouw tekorten zo snel mogelijk aan te vullen. Daarna kan je overschakelen op een “onderhoudsdosis” van 4 tabletjes per dag.

HOE SNEL MERK IK RESULTAAT?

Ons lichaam hernieuwt zichzelf constant, maar niet alle cellen worden aan hetzelfde tempo vernieuwd. Dit wil zeggen dat als je vandaag aminozuren inneemt, je pas over een 28-tal dagen resultaat kan merken.

Jouw lichaam moet eerst de voorraden aanvullen en daarna kan het de kwalitatieve aminozuren gebruiken om jouw huid strakker te maken, rimpels te verminderen, sterkere nagels en glanzend haar te produceren, je meer energie te geven en om het verouderingsproces tegen te gaan.

WAT ZIJN DE INGREDIËNTEN VAN BEAUTY ESSENTIALS?

Leucine, alanine, phenylalanine, lysine, valine, glutaminezuur, asparagine, histidine, threonine, serine, tryptofaan, proline, glycine, thyrosine, tryptofaan, arginine, methionine, cysteïne, iso-leucine, carnitine, organisch ijzer

KAN IK TEVEEL AMINOZUREN BINNEN KRIJGEN?

Nee, ons lichaam vult tekorten weer aan maar bouwt nooit een teveel aan aminozuren op.

De overtollige aminozuren worden via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.

HET VOLLEDIGE ETIKET (KLIK ER OP OM GROOT FORMAAT TE BEKIJKEN)