Beautyblunders tijdens de feestdagen voorkomen

Heb je dit ooit al eens meegemaakt?

Je hebt énorm je best gedaan om er voor het familiefeest dit eindejaar fan-tas-tisch uit te zien. Je haar mooi gedaan, een geweldige outfit uitgekozen, de perfecte schoenen aan… je bent er klaar voor!

En de eerste opmerking die je krijgt als je binnenkomt: ‘Je hebt precies wat lipstick op je tanden zitten.’

… om door de grond te zakken!

Ik vond op Margriet.nl 4 oplossingen voor 4 veel voorkomende beautyblunders tijdens de feestdagen.

Klik hier verder om deze trucs ook te kunnen toepassen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?