Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Beste manier om ouder te worden? Vaker rechtstaan!

Jup, je leest het goed, volgens wetenschappers is het beste wapen tegen ouder worden heel simpel – gewoon wat vaker rechtstaan!

Dat een hele dag achter mijn laptop zitten niet bepaald top is, daar was ik zelf ook al achter, maar dat ik door vaker recht te staan langer kan leven… hé, daar wil ik meer over weten.

Wil jij ook weten wat vaker rechtstaan voor je DNA doet, klik dan hier verder naar het artikel op demorgen.be.

Mijn man heeft reeds een bureau die je automatich kan instellen op 2 hoogtes, eentje als je zittend werkt en eentje als je staand wilt werken. Misschien toch eens zijn raad opvolgen en wat vaker naar kantoor gaan i.p.v. van thuis uit te werken ;-)

Of misschien deze eens proberen?

Schermafdruk 2014-09-11 13.55.05

                                       Bron foto: Radio2

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy