Beste manier om ouder te worden? Vaker rechtstaan!

Jup, je leest het goed, volgens wetenschappers is het beste wapen tegen ouder worden heel simpel – gewoon wat vaker rechtstaan!

Dat een hele dag achter mijn laptop zitten niet bepaald top is, daar was ik zelf ook al achter, maar dat ik door vaker recht te staan langer kan leven… hé, daar wil ik meer over weten.

Wil jij ook weten wat vaker rechtstaan voor je DNA doet, klik dan hier verder naar het artikel op demorgen.be.

Mijn man heeft reeds een bureau die je automatich kan instellen op 2 hoogtes, eentje als je zittend werkt en eentje als je staand wilt werken. Misschien toch eens zijn raad opvolgen en wat vaker naar kantoor gaan i.p.v. van thuis uit te werken ;-)

Of misschien deze eens proberen?

Schermafdruk 2014-09-11 13.55.05

                                       Bron foto: Radio2

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?