De juiste lingerie kiezen bij je outfit

Niet altijd even gemakkelijk, de juiste lingerie vinden voor bij die leuke outfit.

En hier gaan dan ook veel vrouwen de mist in… ze willen zich goed kleden, maar kiezen de foute lingerie, waardoor hun outfit aan waarde verliest!

Afgetekende naden die je ziet en andere onflatterende lingerieblunders behoren na het lezen van deze tips tot de ‘voltooid verleden tijd’.

Eerst en vooral wil je ik je adviseren om je steeds in een lingeriezaak te laten bijstaan én te laten meten door een verkoopster – denk aan mijn artikeltje eerder deze morgen ‘2 op 3 vrouwen dragen een verkeerde bh maat’!

Laat je zeker een keer per jaar opmeten, want zoals je waarschijnlijk al wel weet, durft een vrouwenlichaam al wel eens te veranderen doorheen de tijd :-(

Hou steeds rekening bij het kopen van lingerie met de kleding die je in je kast hebt hangen, mooie, maar ondraagbare setjes laat je best links liggen.

Hieronder geef ik je wat tips zodat je de juiste lingerie kan zoeken bij jouw leuke outfit.

Onder een t-shirt draag je best een gladde bh, heb je een boothals, dan kan je kiezen voor leuke details in de bandjes van je bh, de tijd dat je bh verborgen moest blijven is ‘so passé’.

Let wel op – hou het met ouder worden classy en stijlvol.

Onder een semi-transparant t-shirt of truitje speel je best op veilig en kies je voor huidskleur OF je doet nét het tegenovergestelde en gaat voor een felle kleur.

Ook hier weer – keep it classy & stylish!

Topjes of truitjes met allerlei speciale uitsnijdingen vragen voor een strapless bh, hier kan je ook op veilig spelen, zodat je je strapless bh onder al die leuke topjes kan dragen en kies je best voor een huidkleurtje.

Een bh met een diep uitgesneden decolleté centreert je borsten en laat speciale halsuitsnijdingen van topjes of jurkjes extra tot hun recht komen.

Een basic die eigenlijk niet mag ontbreken in je collectie is er eentje waar je de bandjes van kan verstellen: gewoon, halter of strapless.

Qua slipjes kies je best voor naadloze broekjes onder strakke broeken.

Bij jurkjes draag je best hoge shorts, geen vervelende toestanden aan de billen en buik.

Mijn laatste én ook beste tip – al zeg ik het zelf – is:

Draag je graag nauwsluitende jurkjes dan adviseer ik je mijn topstuk in de kast: een corrigerende onderjurk, dit corrigeert je buik, verstevigt je taille en billen én je kan er eender welke bh of slip onder dragen :-)

Welk is jouw topstuk van lingerie? Welke lingerie draag jij?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?