Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

De perfecte herfstjas voor dit seizoen

Bron foto en artikel – hln.be en asos.com

Vanmorgen schreef ik al een artikel over de perfecte herfst/winterjas bij ieder figuur. In dit artikel laat ik je kennismaken met de top 5 trends voor dit najaar.

… voor als je zomerjas nét iets te licht is en het nog niet koud genoeg is om die winterjas uit de kast te halen.

1. De trenchcoat (my all time favourite!)
2. De (nep)lederen jas
3. De (nep)bonten jas
4. De cape
5. Het militairenjasje

Ik vond deze info op hln.be en als je hier verder klikt krijg je bij elke jas wat uitleg over de trendkleuren en hoe je deze herfstjassen die seizoen perfect kan dragen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy