De perfecte herfstjas voor dit seizoen

Bron foto en artikel – hln.be en asos.com

Vanmorgen schreef ik al een artikel over de perfecte herfst/winterjas bij ieder figuur. In dit artikel laat ik je kennismaken met de top 5 trends voor dit najaar.

… voor als je zomerjas nét iets te licht is en het nog niet koud genoeg is om die winterjas uit de kast te halen.

1. De trenchcoat (my all time favourite!)
2. De (nep)lederen jas
3. De (nep)bonten jas
4. De cape
5. Het militairenjasje

Ik vond deze info op hln.be en als je hier verder klikt krijg je bij elke jas wat uitleg over de trendkleuren en hoe je deze herfstjassen die seizoen perfect kan dragen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?