skip to Main Content

Deze 3 yoga-oefeningen helpen tegen hoofdpijn

In onze maatschappij wordt nogal snel naar het medicijnkastje gegrepen als we hoofdpijn hebben: ‘Pak maar een Dafalganneke’ is een veel gehoorde uitspraak.

Toch ben ik hier niet zo voor te vinden, mijn man zegt dan ook altijd ‘Mijn hoofdpijn komt niet door een gebrek aan Dafalgan’.

Een gezonder alternatief zou yoga kunnen zijn – zo las ik op Margriet.nl :-)

Met bepaalde yoga-oefeningen kun je de spanning verlichten, de bloedcirculatie een boost geven en je geest kalmeren.

Klik hier verder naar de 3 oefeningen die helpen tegen hoofdpijn.

Eerder schreef ik al volgende artikels over de weldaden van yoga, zeker de moeite om te lezen:

– Yoga is dé anti-aging trend!

– Ken jij hormoonyoga al?

En mijn favoriet artikel:

– Rimpels verminderen met gezichtsyoga.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x