Deze 3 yoga-oefeningen helpen tegen hoofdpijn

In onze maatschappij wordt nogal snel naar het medicijnkastje gegrepen als we hoofdpijn hebben: ‘Pak maar een Dafalganneke’ is een veel gehoorde uitspraak.

Toch ben ik hier niet zo voor te vinden, mijn man zegt dan ook altijd ‘Mijn hoofdpijn komt niet door een gebrek aan Dafalgan’.

Een gezonder alternatief zou yoga kunnen zijn – zo las ik op Margriet.nl :-)

Met bepaalde yoga-oefeningen kun je de spanning verlichten, de bloedcirculatie een boost geven en je geest kalmeren.

Klik hier verder naar de 3 oefeningen die helpen tegen hoofdpijn.

Eerder schreef ik al volgende artikels over de weldaden van yoga, zeker de moeite om te lezen:

– Yoga is dé anti-aging trend!

– Ken jij hormoonyoga al?

En mijn favoriet artikel:

– Rimpels verminderen met gezichtsyoga.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?