skip to Main Content

Dit gebeurt er met je huid als je te strakke kleding draagt

Ik weet het wel: ik kan beter een maatje groter kopen ipv me in mijn strakke jeans te hijsen…

Maar wie heeft er nog nooit gekke huppelpasjes gemaakt om zich toch maar in die ene jeans of dat te strakke jurk te wringen?

Jij ook hé? ;-)

Eigenlijk had ik er nog nooit bij stil gestaan hoe slecht het voor je huid is als je te strakke kleding draagt…

Nog enkele klachten die je kan krijgen van te strakke kleding: ademproblemen, rugklachten, blijvende striemen, duizeligheid en buikpijn…

Oei!? blijvende striemen!?

Na mijn voetoperatie zijn mijn benen niet meer zo strak (in totaal 12 weken out geweest)…En toch, toch wil ik persé in mijn laarzen passen en zie je naden van de laarzen (zie foto beneden) heel erg afgetekend staan als ik ze ’s avonds uit doe.

Fotograaf Justin Bartels was het met me eens – en besloot dat het genoeg was.

Hij begon aan een nieuwe fotoreeks ‘Impressions’ waarbij hij vrouwen voor zijn lens zette, vlak nadat ze hun kleding uittrokken. Het resultaat is érg confronterend.

Met ‘Impressions’ wil Justin Bartels de schoonheidsstandaard van de hedendaagse maatschappij aankaarten.

De reeks kwam tot stand nadat ik begon na te denken over mijn date-ervaringen aan de universiteit. Het intrigeerde me dat zoveel verschillende vrouwen strakke of oncomfortabele kledij dragen, enkel en alleen om anderen te imponeren of om hun zelfbeeld op te krikken. Ik hoop dat deze foto’s vooral vrouwen zullen aanspreken, en hen zullen inspireren om hun kledingkeuze in vraag te stellen.

te strakke kleding 1

te strakke kleding 2

te strakke kleding 3

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend