skip to Main Content

Dit is het beste tijdstip om te gaan slapen

Lig jij om 21u al te geeuwen op de zetel? Of krijgen ze jou om 1u ‘s nachts nog met geen stokken in bed?

De ene zal zweren bij vroeg onder de wol te kruipen terwijl de ander een echte nachtraaf is. Maar wat is nu het beste? En hoe laat gaan we eigenlijk best slapen? Is dat voor iedereen gelijk?

De Britse slaapexpert Shawn Stevenson heeft onderzoek gedaan naar het perfecte tijdstip om onder de wol te kruipen. Hij zegt dat als we het beste uit onze dag willen halen, we vroeg uit de veren moeten en op tijd in ons bed moeten liggen.

Benieuwd wanneer je best gaat slapen? Klik hieronder verder naar:

Het beste tijdstip om te gaan slapen – Flairathome.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend