skip to Main Content

Dit is het beste tijdstip om te gaan slapen

Lig jij om 21u al te geeuwen op de zetel? Of krijgen ze jou om 1u ’s nachts nog met geen stokken in bed?

De ene zal zweren bij vroeg onder de wol te kruipen terwijl de ander een echte nachtraaf is. Maar wat is nu het beste? En hoe laat gaan we eigenlijk best slapen? Is dat voor iedereen gelijk?

De Britse slaapexpert Shawn Stevenson heeft onderzoek gedaan naar het perfecte tijdstip om onder de wol te kruipen. Hij zegt dat als we het beste uit onze dag willen halen, we vroeg uit de veren moeten en op tijd in ons bed moeten liggen.

Benieuwd wanneer je best gaat slapen? Klik hieronder verder naar:

Het beste tijdstip om te gaan slapen – Flairathome.nl

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend