Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

DIY – een sjaal breien

Vorige week liet ik jullie al kennis maken met een paar van mijn favoriete DIY’s. Om vandaag even in het thema van de sjaals te blijven… hierover ook een leuke DIY.

Het is fijn een gebreide sjaal bij de hand te hebben voor als het wat kouder wordt buiten. Helaas zijn de mooie gebreide sjaals in de winkel vaak vrij prijzig, terwijl je deze heel handig zelf kunt maken.

Klik hier verder naar een artikel met handige video’s en stap-voor-stap foto’s.

Klik ook even verder naar de site ‘alles over breien’ waar je tal van leuke sjaal-patronen kan vinden :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy