DIY – een sjaal breien

Vorige week liet ik jullie al kennis maken met een paar van mijn favoriete DIY’s. Om vandaag even in het thema van de sjaals te blijven… hierover ook een leuke DIY.

Het is fijn een gebreide sjaal bij de hand te hebben voor als het wat kouder wordt buiten. Helaas zijn de mooie gebreide sjaals in de winkel vaak vrij prijzig, terwijl je deze heel handig zelf kunt maken.

Klik hier verder naar een artikel met handige video’s en stap-voor-stap foto’s.

Klik ook even verder naar de site ‘alles over breien’ waar je tal van leuke sjaal-patronen kan vinden :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?