Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

DIY – flessen decoratie tip

Het idee van Libelle.nl kwam niets te vroeg (of te laat, of hoe zeg je het eigenlijk?):

Van lege flessen mooie decoratie maken!

Vanmorgen trof ik in de berging weer een overvolle doos met glas aan, terwijl ik pas nog naar de glasbak was geweest ;-)

Gooi jij lege flessen ook zo vaak weg? Niet meer doen! Tover ze om tot mooie decoratiestukken voor in huis.

Hoe? Klik hier verder naar het artikel met stap voor stap foto’s.

Heb jij nog leuke DIY-ideeën? Ben je zelf al aan de slag gegaan? Maak een foto van jouw DIY project, mail me deze samen met de werkwijze – en ik deel ze graag met iedereen hier! Als je zelf ook een site hebt, plaats ik er natuurlijk graag de link bij :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy