DIY – flessen decoratie tip

Het idee van Libelle.nl kwam niets te vroeg (of te laat, of hoe zeg je het eigenlijk?):

Van lege flessen mooie decoratie maken!

Vanmorgen trof ik in de berging weer een overvolle doos met glas aan, terwijl ik pas nog naar de glasbak was geweest ;-)

Gooi jij lege flessen ook zo vaak weg? Niet meer doen! Tover ze om tot mooie decoratiestukken voor in huis.

Hoe? Klik hier verder naar het artikel met stap voor stap foto’s.

Heb jij nog leuke DIY-ideeën? Ben je zelf al aan de slag gegaan? Maak een foto van jouw DIY project, mail me deze samen met de werkwijze – en ik deel ze graag met iedereen hier! Als je zelf ook een site hebt, plaats ik er natuurlijk graag de link bij :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?