DIY – gezichtsmasker met basilicum

Ik heb het al vaker gezegd, heel veel huis- en keukenmiddeltjes kan je ook best gebruiken OP je huid in plaats van enkel in de keuken.

Zo ook basilicum, lekker in veel gerechten – maar ook weldadig voor je huid.

Lees hier hoe je heel simpel een reinigend masker met dit mooie kruid kan maken. Anti-aging én goed voor onzuiverheden.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?