Donkere kringen onder je ogen? Hier zijn enkele tips

Donkere kringen en wallen onder onze ogen geven ons meteen een oudere, vermoeide indruk.

Daarom heb ik in dit artikel enkele tips gebundeld die je kunnen helpen om kringen en wallen te verminderen.

We beginnen met 7 natuurlijke middeltjes om wallen en donkere kringen te verminderen. Wist je dat deze kringen en wallen ook kunnen wijzen op onderliggende gezondheidsklachten? Hierover schreef ik eerder dit artikel.

Het is belangrijk om jouw huid te voeden, hydrateren en de kans te geven zich optimaal te herstellen. Dit gebeurt vooral ‘s nachts en daarvoor is deze zelfgemaakte nachtcrème ideaal.

Heb je ook vaak last van vermoeide en gezwollen ogen? Hier zijn 3 tips om vermoeide ogen meteen te verlichten. Er is niet altijd een specifieke reden waarom we opstaan met opgezwollen ‘puffy’ of vermoeide ogen, vervelend is het wel.

De oorzaak van zo’n vermoeide ogen kan van alle aard zijn, dat heb ik je eerder deze week al uitgelegd: vermoeidheid, zwangerschap, dermatitis, darmproblemen, het innemen van bepaalde medicijnen, te veel zout in je voeding, te weinig water gedronken, allergieën, chronische sinusitis en ja zelfs erfelijkheid!

Wil je jouw huid in topconditie houden? Dan is het belangrijk dat je ze niet sneller laat verouderen door de verkeerde dingen te doen. Bijvoorbeeld deze 7 zaken waardoor onze huid sneller veroudert.

Hopelijk heb je wat aan deze tips om die donkere kringen onder je ogen te verminderen. Als je nog vragen hebt, mag je me natuurlijk ook altijd contacteren. Ik doe mijn best om je zo snel mogelijk verder te helpen!

Groetjes

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?