skip to Main Content

Een jonge huid door het eten van waterkers

Weg met die dure zalfjes en crèmes voor een jonge huid… 80 gram waterkers eten gedurende 4 weken is een veel beter en goedkoper alternatief.

Althans volgens dit artikel van Goed Gevoel.

Hoe je de waterkers eet maakt niet uit, zolang je ‘m maar niet kookt. In slaatjes, smoothies, tussen broodjes, …

Bij een groep ‘proefdames’ werd niet alleen de huid beter, maar ze kregen ook meer energie.

Een 54-jarige dame zag zelfs haar rimpels met 39% verminderen, terwijl de structuur van haar huid met 13% verbeterde. Tegelijkertijd had ze 5% minder bruine vlekken en verbeterde haar bacteriegehalte met 18%.

Ik citeer even voedingsspecialiste en onderzoeksleidster dr. Sarah Schenke:

Waterkers is erg rijk aan bètacaroteen, de stof die je nodig hebt om vrije radicalen te bestrijden. Die kunnen namelijk de huidcellen beschadigen.

Om dat proces te voltooien heb je echter ook grote hoeveelheid vitamine C nodig. En dat is de sterkte van waterkers, want ook daar is het rijk aan.

Daarbovenop bevat waterkers ook vitamine E, wat belangrijk is voor de gezondheid van je huid. De wisselwerking tussen al deze stoffen maakt van waterkers een wondermiddel.

Snel naar de winkel (of de tuin) voor een handjevol waterkers.

Hier kan je trouwens heel wat leuke recepten vinden met waterkers. Alleen opletten dus dat je het niet kookt ;-).

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend