Eet je nu best vetten of koolhydraten om sneller af te vallen?

November is begonnen en dan beginnen stilaan de gedachten naar de feestdagen uit te gaan – wat te doen, wat te dragen, wat te eten, … oh *** nieuwe kleren kopen, familiefeestjes, die oom of tante terug zien, die verre neef, …

We willen er allemaal goed uitzien tegen de feestdagen en beginnen in deze periode vaak onze strijd tegen de kilo’s.

Maar wat kan je nu best eten om sneller af te vallen? Vet? Of koolhydraten?

Ik vond een goede uitleg op supermetabolisme.com – klik hier voor het artikel te lezen.

Op diezelfde site vond ik hierover ook een leuk artikel met lekkere receptjes: Eet vet, verbrand vet.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?