Elegant lopen op hoge hakken

Juist had ik het al even over ‘hoge hakken inlopen’ – ik loop erg graag op hoge hakken maar de echte stiletto’s, daarbij moet ik toch nog één en ander leren.

Nu kan ik enkel van die muizenpasjes nemen, en doe ik ze vooral aan als ik er zeker van ben dat ik niet veel of ver zal moeten lopen!

Op Flair heb ik het 5 stappenplan voor elegant lopen op high heels ontdekt, en dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Klik hier verder naar ‘How To – hoge hakken lopen’.

Bekijk ook onderstaande filmpje over ‘lopen op hoge hakken’.

Loop jij al lang probleemloos op high heels? Of moet je net zoals mij toch nog wat oefenen?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?