Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Elegant lopen op hoge hakken

Juist had ik het al even over ‘hoge hakken inlopen’ – ik loop erg graag op hoge hakken maar de echte stiletto’s, daarbij moet ik toch nog één en ander leren.

Nu kan ik enkel van die muizenpasjes nemen, en doe ik ze vooral aan als ik er zeker van ben dat ik niet veel of ver zal moeten lopen!

Op Flair heb ik het 5 stappenplan voor elegant lopen op high heels ontdekt, en dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

Klik hier verder naar ‘How To – hoge hakken lopen’.

Bekijk ook onderstaande filmpje over ‘lopen op hoge hakken’.

Loop jij al lang probleemloos op high heels? Of moet je net zoals mij toch nog wat oefenen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy