Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Environ geeft advies: effectieve huidverzorging!

Dat ik fan ben van de producten van Environ hoef ik jullie niet meer te vertellen! Dat is een gekend feit.

Environ heeft niet alleen heel erg goede producten maar staat ook steeds met raad klaar voor haar klanten.

Zo geven ze les in effectieve huidverzorging: klik hier verder naar het artikel

Heb je (naast deze reeds goede informatie) liever persoonlijk advies op basis van jouw huid? Dan kan ik je Huid analyse instituut Art de Beauté in Hasselt aanraden.

Diane Thijs en haar professioneel team staan steeds voor je klaar om mét de Environ producten voor een effectieve huidverzorging (verwenmoment) te zorgen.

Eerder schreef ik ook al dit artikel over fronsrimpeltjes en het verbluffend product ‘Focus Frown’ van Environ.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy