skip to Main Content

Global Handwashing Day – Hoe vaak was jij je handen?

Na het lezen van dit artikel ga jij gegarandeerd vaker je handen wassen ;-)

Vandaag is het Global Handwashing Day. En om er maar meteen een feitje in te gooien: slechts 30% van de mensen wast zijn of haar handen na een toiletbezoek!

Say what?!

2009-05-15-handenwassen

Vandaag – op Global Handwashing Day – wordt aandacht gevraagd voor het belang van schone handen.

En dat is blijkbaar hard nodig, als je weet dat maar 30% van de mensen hun handen wast na een toiletbezoek. Daarom deel ik hieronder nog 9 feiten over handen wassen…

Als je dit gelezen hebt is je handen níét wassen eigenlijk geen optie meer!

Klik hier verder naar: Na dit nieuws zul je altijd je handen wassen!

Hoe vaak was jij je handen?

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x