Global Handwashing Day – Hoe vaak was jij je handen?

Na het lezen van dit artikel ga jij gegarandeerd vaker je handen wassen ;-)

Vandaag is het Global Handwashing Day. En om er maar meteen een feitje in te gooien: slechts 30% van de mensen wast zijn of haar handen na een toiletbezoek!

Say what?!

2009-05-15-handenwassen

Vandaag – op Global Handwashing Day – wordt aandacht gevraagd voor het belang van schone handen.

En dat is blijkbaar hard nodig, als je weet dat maar 30% van de mensen hun handen wast na een toiletbezoek. Daarom deel ik hieronder nog 9 feiten over handen wassen…

Als je dit gelezen hebt is je handen níét wassen eigenlijk geen optie meer!

Klik hier verder naar: Na dit nieuws zul je altijd je handen wassen!

Hoe vaak was jij je handen?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?