skip to Main Content

Global Handwashing Day – Hoe vaak was jij je handen?

Na het lezen van dit artikel ga jij gegarandeerd vaker je handen wassen ;-)

Vandaag is het Global Handwashing Day. En om er maar meteen een feitje in te gooien: slechts 30% van de mensen wast zijn of haar handen na een toiletbezoek!

Say what?!

2009-05-15-handenwassen

Vandaag – op Global Handwashing Day – wordt aandacht gevraagd voor het belang van schone handen.

En dat is blijkbaar hard nodig, als je weet dat maar 30% van de mensen hun handen wast na een toiletbezoek. Daarom deel ik hieronder nog 9 feiten over handen wassen…

Als je dit gelezen hebt is je handen níét wassen eigenlijk geen optie meer!

Klik hier verder naar: Na dit nieuws zul je altijd je handen wassen!

Hoe vaak was jij je handen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GEEF ME 5 DAGEN... EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er snel egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een "Stappenplan voor een mooie huid" gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

x

Send this to friend