skip to Main Content

Groene anti-aging soep

(bron: theholywall.com)

Groenten en fruit zijn echte superfoods als het op “anti-aging” aankomt. Ze leveren veel anti-oxidanten, vezels, vitaminen, mineralen…

En groene groenten zijn de absolute koningen van de superfoods en deze soep (klik hier voor het recept) bevat massa’s broccoli en courgette.

Broccoli is één van de beste groentes wanneer het gaat om anti aging. Behalve het tegengaan van huidveroudering is uit vrij recent onderzoek gebleken dat deze groente ook de vernietiging van het kraakbeen van gewrichten tegengaat en daarom helpt bij artrose. Ook wordt er steeds meer bewijs gevonden dat deze groente kan helpen bij het voorkomen van vele kankersoorten, een ontstekingsremmende werking heeft, helpt zonnebrand te herstellen en gifverwijderende eigenschappen op celniveau heeft.

 

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.