shop

account

zoeken

Groene anti-aging soep

(bron: theholywall.com)

Groenten en fruit zijn echte superfoods als het op “anti-aging” aankomt. Ze leveren veel anti-oxidanten, vezels, vitaminen, mineralen…

En groene groenten zijn de absolute koningen van de superfoods en deze soep (klik hier voor het recept) bevat massa’s broccoli en courgette.

Broccoli is één van de beste groentes wanneer het gaat om anti aging. Behalve het tegengaan van huidveroudering is uit vrij recent onderzoek gebleken dat deze groente ook de vernietiging van het kraakbeen van gewrichten tegengaat en daarom helpt bij artrose. Ook wordt er steeds meer bewijs gevonden dat deze groente kan helpen bij het voorkomen van vele kankersoorten, een ontstekingsremmende werking heeft, helpt zonnebrand te herstellen en gifverwijderende eigenschappen op celniveau heeft.

 

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 simpele stappen voor een mooie, stevige, elastische huid met een gezonde gloed

(in slechts 4 minuutjes per dag)

Vind je ook niet dat veel producenten van skincare producten huidverzorging zo enorm ingewikkeld hebben gemaakt? En dat ze je willen doen geloven dat je 101 verschillende producten nodig hebt (en uren per week moet spenderen) om een mooie, frisse huid met een gezonde gloed te krijgen?

Ik ben van mening dat je minder producten moet gebruiken en dat je in 4 simpele stappen (en 4 minuutjes) klaar moet zijn voor de hele dag.

5/5

"Ik heb 's morgens een babyzacht huidje met "gevulde" kraaiepootjes 😎 ik ben fan!"

Miriam R.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag