Content voor Ingelogde Gebruikers

Groene smoothie-tip voor de feestdagen

Ben je bang dat je te veel (ongezonde dingen) gaat eten met de feestdagen?

Zorg dat je je dag begint met een lekkere groene smoothie, zodat je in ieder geval een portie vitamines binnenkrijgt én je lichaam even ontgift.

Hieronder kan je een paar lekkere recepten vinden om zelf een overheerlijke groene smoothie te maken.

– Een groene smoothie die je huid goed doet.

– Anti aging smoothie – we like!

Geen zin in gedoe tijdens de drukke voorbereidingsdagen voor Kerst?

Net dat ene ingrediënt dat je mist voor je smoothie, of zie je op tegen het was- en snijwerk én de vuile blender? Zie jij deze dagen ook op tegen de overvolle supermarkten met ellenlange wachtrijen aan de kassa’s?

Dan kan je ook heel simpel deze groene smoothie drinken, bomvol anti-oxidanten, één schepje oplossen in een groot glas water en je kan er tegenaan :-)

Trouwens, een kerstontbijt is ook heel lekker met warme havermout (de kinderen vinden dat hier zelfs een heuse traktatie) in plaats van met een kerstmannen-brood. Voeg er eventueel wat gebakken appeltjes aan toe, wat kaneel én smullen maar!

TIP – Het gaat om de gezelligheid, niet om wát of hoeveel je eet.

Probeer tussendoortjes een beetje in de hand te houden en maak lekkere dingen zelf, dat scheelt al heel veel. Bak bijvoorbeeld een suikervrij bananenbrood (klik hier voor een overheerlijk recept!).

Trust me – dat vindt iedereen véél lekkerder dan die voorverpakte kersttaart uit de supermarkt.

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.